ΠΑΣ Ασκληπιός – Επιτυχίες

Με 4 χρυσά και 4 αργυρά μετάλλια επέστρεψε η αποστολή από τον Βόλο όπου διεξήχθη το Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος, στη Βιομηχανική Περιοχή, στις κατηγορίες Παμπαίδες – Πανκορασίδες – Μίνι την Κυριακή 15/06/08.

0 266

Με 4 χρυσά και 4 αργυρά μετάλλια επέστρεψε η αποστολή από τον Βόλο όπου διεξήχθη το Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος, στη Βιομηχανική Περιοχή, στις κατηγορίες Παμπαίδες – Πανκορασίδες – Μίνι την Κυριακή 15/06/08.

Με 4 χρυσά και 4 αργυρά μετάλλια επέστρεψε η αποστολή από τον Βόλο όπου διεξήχθη το Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος, στη Βιομηχανική Περιοχή, στις κατηγορίες Παμπαίδες – Πανκορασίδες – Μίνι την Κυριακή 15/06/08. Τα αγωνίσματα για όλες τις κατηγορίες ήταν χρονόμετρο και αντοχή. Για τους Παμπαίδες και Πανκορασίδες η απόσταση του χρονομέτρου και της αντοχής ήταν ίδια, 2 και 25 χλμ αντίστοιχα, ενώ για τα Μίνι το χρονόμετρο ήταν 2 χλμ και η αντοχή 12,5 χλμ.
Στον πρώτο αγώνα στους Παμπαίδες στο χρονόμετρο κατετάγη 2ος ο Παν. Χαραλάμπους του ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ, ενώ στον αγώνα αντοχής πήρε την 1η θέση μετά από συναρπαστικό αγώνα, καθώς έπεσε στο νήμα με 5 αθλητές εκ των οποίων 4 ήταν του Βόλου και 1 της Λάρισας. Παρ’όλο που οι αθλητές του Βόλου είχαν τακτική λόγω αριθμητικής υπεροχής, να κουράσουν τον αθλητή μας και να τον κερδίσουν στο σπριντ, ο Κυπριακής καταγωγής αθλητής μας κατάφερε να ανατρέψει τα προγνωστικά τους και να στεφθεί πρωταθλητής Κεντρικής Ελλάδος.
Στο δεύτερο αγώνα στις Πανκορασίδες η Γεωργαλή Ελένη, ανερχόμενο αστέρι του ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ κέρδισε τη 2η θέση στο χρονόμετρο και την 1η θέση στην αντοχή με διαφορά από τις άλλες αθλήτριες.
Οι μικροί του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ τα πήραν όλα δείχνοντας πιο είναι το αφεντικό στο μέλλον της Ελληνικής Ποδηλασίας με τα εξής αποτελέσματα:

Χρονόμετρο 2 χλμ
1ος Σούλιος Ζήσης

2η Μητσιούλα Χάιντη

4ος Μητσιούλας Νίκος

7ος Βούκιας Βασίλης

8ος Τσινάνης Κωνσταντίνος

10ος Ντάμης Χαρ.

Αντοχής 12,5 χλμ

1ος Σούλιος Ζήσης

2ος Μητσιούλας Νίκος

6ος Τσινάνης Κωνσταντίνος

7ος Βούκιας Βασίλης

Η δουλειά που έχει αποδώσει και στις μικρές κατηγορίες, οφείλεται στους δύο προπονητές Γρατσάνη Δ. και Ταμανάκια Μ., που κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να ανέβει η ομάδα όσο το δυνατό περισσότερο μπορεί και να έχει συνεχώς ανοδική πορεία. Η επιτυχία αυτή ελπίζουν να συνεχιστεί μέσω μιας Ακαδημίας Ποδηλάτου που έχει στη σκέψη του το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ να δημιουργήσει για ηλικίες έως 14 ετών.

 

eikona134.jpg
eikona136.jpg

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr