Οι Kiss στην Ελλάδα

Την Κυριακή 18 Μαΐου οι Kiss θα εμφανιστούν για μια συναυλία στο Terra Vibe Park. Οι Kiss ανακοινώσαν την "Kiss Alive/35 Tour 2008" η οποία θα περάσει από δεκαεπτά χώρες και την Ελλάδα, κάνοντας στάσεις σε μερικά από τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά festivals. Αυτή θα είναι η πρώτη περιοδεία της μπάντας στην Ευρώπη μετά την sold-out "Psycho Circus Tour" το 1999.

0 306

Την Κυριακή 18 Μαΐου οι Kiss θα εμφανιστούν για μια συναυλία στο Terra Vibe Park. Οι Kiss ανακοινώσαν την "Kiss Alive/35 Tour 2008" η οποία θα περάσει από δεκαεπτά χώρες και την Ελλάδα, κάνοντας στάσεις σε μερικά από τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά festivals. Αυτή θα είναι η πρώτη περιοδεία της μπάντας στην Ευρώπη μετά την sold-out "Psycho Circus Tour" το 1999. Την Κυριακή 18 Μαΐου οι Kiss θα εμφανιστούν για μια συναυλία στο Terra Vibe Park. Οι Kiss ανακοινώσαν την "Kiss Alive/35 Tour 2008" η οποία θα περάσει από δεκαεπτά χώρες και την Ελλάδα, κάνοντας στάσεις σε μερικά από τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά festivals. Αυτή θα είναι η πρώτη περιοδεία της μπάντας στην Ευρώπη μετά την sold-out "Psycho Circus Tour" το 1999.

Ο frontman της μπάντας, Paul Stanley, είπε "πάντοτε δήλωνα με υπερηφάνεια πως ζούσα μια ζωή πέραν αυτής του θρύλου. Μπορώ να σας πω ότι είμαστε έτοιμοι να αδράξουμε τη στιγμή και να προσθέσουμε κάτι παραπάνω στην αξία του θρύλου. Παραμένουμε Kiss στην ψυχή μας και αυτή η αλήθεια θα είναι εκκωφαντικά ξεκάθαρη αυτό το καλοκαίρι".

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr