Με σαμπάνια, αστακό και… μπλακάουτ η επέτειος Μητσοτάκη

Μια ολιγόλεπτη διακοπή ρεύματος στο υπερπολυτελές «Grand Resort Lagonissi» όπου ο Κώστας και η Μαρίκα Μητσοτάκη γιόρταζαν τα 55 χρόνια γάμου τους άγχωσε τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, αλλά και τον χαλκέντερο επίτιμο, αλλά τη μικρή ατυχία ακολούθησε μια μεγαλοπρεπή δεξίωση, με περισσότερους από 500 προσκεκλημένους, όπου η σαμπάνια Moet έρεε άφθονη.

0 406

Μια ολιγόλεπτη διακοπή ρεύματος στο υπερπολυτελές «Grand Resort Lagonissi» όπου ο Κώστας και η Μαρίκα Μητσοτάκη γιόρταζαν τα 55 χρόνια γάμου τους άγχωσε τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, αλλά και τον χαλκέντερο επίτιμο, αλλά τη μικρή ατυχία ακολούθησε μια μεγαλοπρεπή δεξίωση, με περισσότερους από 500 προσκεκλημένους, όπου η σαμπάνια Moet έρεε άφθονη. Μια ολιγόλεπτη διακοπή ρεύματος στο υπερπολυτελές «Grand Resort Lagonissi» όπου ο Κώστας και η Μαρίκα Μητσοτάκη γιόρταζαν τα 55 χρόνια γάμου τους άγχωσε τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, αλλά και τον χαλκέντερο επίτιμο, αλλά τη μικρή ατυχία ακολούθησε μια μεγαλοπρεπή δεξίωση, με περισσότερους από 500 προσκεκλημένους, όπου η σαμπάνια Moet έρεε άφθονη. Στην αίθουσα «Ουρανός» του ξενοδοχείου είχε στηθεί ένα χλιδάτο σκηνικό με ένα τεράστιο video wall, στο οποίο απεικονιζόταν ένα φεγγάρι και τα ονόματα του ζεύγους «Κώστας και Μαρίκα 55 χρόνια μαζί», ενώ στη συνέχεια προβλήθηκαν φωτογραφίες από το προσωπικό άλμπουμ του ζευγαριού.

Η δεξίωση ξεκίνησε στις 9.00 το βράδυ της Παρασκευής με τον κ. Μητσοτάκη και τη σύζυγό του να υποδέχονται τους προσκεκλημένους σε μια αίθουσα ντυμένη στα πράσινα, όπως ήταν η επιθυμία της κ. Μαρίκας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr