Κουβαλούσε ναρκωτικά με λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών μετέφερε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τρικάλων ένας 45χρονος Τρικαλινός, ο οποίος όμως συνελήφθη από αστυνομικούς την ώρα που αποβιβαζόταν.

0 223

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών μετέφερε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τρικάλων ένας 45χρονος Τρικαλινός, ο οποίος όμως συνελήφθη από αστυνομικούς την ώρα που αποβιβαζόταν. Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών μετέφερε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τρικάλων ένας 45χρονος Τρικαλινός, ο οποίος όμως συνελήφθη από αστυνομικούς την ώρα που αποβιβαζόταν.
Το συμβάν σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στις 13.30 το μεσημέρι στο χώρο του Σταθμού του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, όταν η ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων μετά από αξιοποίηση πληροφοριών περίμενε την άφιξη του λεωφορείου που εκτελούσε δρομολόγια Αθήνα-Τρίκαλα.
Όταν ο 45χρονος κατέβηκε από το λεωφορείο οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν και σε έλεγχο που έγινε στις αποσκευές του διαπιστώθηκε να έχει κρυμμένα μέσα σε κουτί παπουτσιών δυο δέματα κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και 52 γραμμαρίων καθώς και ένα δέμα κοκαίνης βάρους 32 γραμμαρίων.
Ο δράστης προσήχθη στον εισαγγελέα Τρικάλων, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες, ένα κινητό τηλέφωνο και 250 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του κατασχέθηκαν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr