Κλοπή ζωοτροφών από αποθήκη της ΕΑΣ Καλαμπάκας

Μια περίεργη πρωτοφανή και προκλητική περίπτωση κλοπής καταγράφτηκε την Τρίτη το απόγευμα στην καρδιά της Καλαμπάκας και μάλιστα μέρα μεσημέρι! Συγκεκριμένα στις 3:30 το μεσημέρι της Τρίτης συνελήφθησαν από αστυνομικά όργανα, μετά από καταγγελία διοικητικών παραγόντων της ΕΑΣ, δύο νεαρές γυναίκες οι οποίες φόρτωναν σε αγροτικό μηχάνημα τσουβάλια με ζωοτροφές

0 407

Μια περίεργη πρωτοφανή και προκλητική περίπτωση κλοπής καταγράφτηκε την Τρίτη το απόγευμα στην καρδιά της Καλαμπάκας και μάλιστα μέρα μεσημέρι! Συγκεκριμένα στις 3:30 το μεσημέρι της Τρίτης συνελήφθησαν από αστυνομικά όργανα, μετά από καταγγελία διοικητικών παραγόντων της ΕΑΣ, δύο νεαρές γυναίκες οι οποίες φόρτωναν σε αγροτικό μηχάνημα τσουβάλια με ζωοτροφές Μια περίεργη πρωτοφανή και προκλητική περίπτωση κλοπής καταγράφτηκε την Τρίτη το απόγευμα στην καρδιά της Καλαμπάκας και μάλιστα μέρα μεσημέρι!
Συγκεκριμένα στις 3:30 το μεσημέρι της Τρίτης συνελήφθησαν από αστυνομικά όργανα, μετά από καταγγελία διοικητικών παραγόντων της ΕΑΣ, δύο νεαρές γυναίκες οι οποίες φόρτωναν σε αγροτικό μηχάνημα τσουβάλια με ζωοτροφές τα οποία ήταν τοποθετημένα έξω από το πρατήριο ζωοτροφών της ΕΑΣ Καλαμπάκας προκειμένου να παραληφθούν από συγκεκριμένους πελάτες της.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες ο πρόεδρος της ΕΑΣ Καλαμπάκας κ. Δημήτρης Κότης στην «ΕΡΕΥΝΑ» το περιστατικό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί δεδομένου ότι ανάλογα περιστατικά έχουν καταγραφεί εδώ και τρεις μήνες χωρίς ποτέ να υποψιαστούν οι έχοντες την διαχείριση του πρατηρίου ζωοτροφών το παραμικρό.
Μάλιστα οι συχνές επαναλήψεις του φαινομένου είχαν δημιουργήσει έντονα προβλήματα μεταξύ ΕΑΣ και πελατών οι οποίοι ενώ παρήγγειλαν τις ζωοτροφές από τηλεφώνου και οι υπεύθυνοι, με τη σύμφωνη γνώμη τους, τις αποθήκευαν στη ράμπα της αποθήκης ώστε να παραληφθούν από τους κτηνοτρόφους, αφού κλείσει η αποθήκη, περιέργως τα τσουβάλια έκαναν φτερά.
Να πούμε ότι το πρατήριο ζωοτροφών της ΕΑΣ βρίσκεται επί της οδού Πίνδου (περιφερειακός) που ως γνωστόν βρίσκεται δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης και μάλιστα ακριβώς απέναντι από πολυκατοικίες, πρατήρια κλπ.
Πρόσφατα περιστατικό έβαλε σε υποψίες τόσο τον υπεύθυνο του πρατηρίου ο οποίος με εντολή του προέδρου της ΕΑΣ τοποθέτησαν κάποια τσουβάλια, τα οποία στην προκείμενη περίπτωση λειτούργησαν ως δόλωμα, παρατηρώντας μέσα από αυτοκίνητο ύποπτες κινήσεις.
Περίπου στις 3.30 το μεσημέρι της Τρίτης διαπίστωσαν ότι δύο νεαρές γυναίκες φόρτωναν τα τσουβάλια σε αυτοκίνητα.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία άνδρες της οποίας έσπευσαν επί τόπου συλλαμβάνοντας τις κυρίες και οδηγώντας τες στο ΑΤ όπου και κρατήθηκαν για τα περαιτέρω.
Να πούμε ότι για τα περιστατικά αυτά η διοίκηση της ΕΑΣ είχε υποβάλλει μήνυση κατά αγνώ στων.
Μάλιστα όπως επισημαίνει ο κ. Κότης κλοπή ζωοτροφών από τις αποθήκες της ΕΑΣ είχε καταγραφεί και πριν από 4 χρόνια και μάλιστα μεγάλη ποσότητα (6 τόννων).
Ανακρινόμενοι από την αστυνομία οι εν λόγω ισχυρίστηκαν ότι ο πατέρας τους είχε παραγγείλει ζωοτροφές και απλά εκείνες πήγαν να τις παραλάβουν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr