Κανένα τροχαίο στις πρώτες ημέρες του 2008

Χωρίς τροχαία ατυχήματα έκανε ποδαρικό ο νέος χρόνος στο νομό Τρικάλων. Το δελτίο της Τροχαίας Τρικάλων για την πρώτη και δεύτερη ημέρα του 2008 ήταν ευτυχώς «λευκό» από συμβάντα.

0 375

Χωρίς τροχαία ατυχήματα έκανε ποδαρικό ο νέος χρόνος στο νομό Τρικάλων. Το δελτίο της Τροχαίας Τρικάλων για την πρώτη και δεύτερη ημέρα του 2008 ήταν ευτυχώς «λευκό» από συμβάντα. astynomos Χωρίς τροχαία ατυχήματα έκανε ποδαρικό ο νέος χρόνος στο νομό Τρικάλων.
Το δελτίο της Τροχαίας Τρικάλων για την πρώτη και δεύτερη ημέρα του 2008 ήταν ευτυχώς «λευκό» από συμβάντα.
Τα αυξημένα μέτρα προστασίας που ελήφθησαν σε όλο το οδικό δίκτυο του νομού μας, σε συνδυασμό με την κυκλοφοριακή πειθαρχία που επέδειξαν οι οδηγοί, συνετέλεσε σε αυτή την κατάσταση.
Εν τω μεταξύ περισσότερα από 25.000 αυτοκίνητα παραμένουν «εκτός των τοιχών» σύμφωνα με την τροχαία και αναμένεται να επιστρέψουν μέχρι την Κυριακή.
Επιπρόσθετα, χθες σημειώθηκαν προβλήματα στην κυκλοφορία για τρεις περίπου ώρες στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.
Από τη μία το μεσημέρι και μέχρι τις τέσσερις περίπου, τα αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν από το 205 χλμ μέχρι το 210 χλμ της εθνικής οδού σχημάτιζαν ουρές.
Παρόμοια προβλήματα υπήρχαν και στο τμήμα από το 214 χλμ έως το 216,5 λίγο πριν την Στυλίδα λόγω των εργοταξίων που υπάρχουν στην περιοχή.
Λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα η κυκλοφορία μειώθηκε όπως επίσης μειώθηκαν και τα προβλήματα στο πέταλο του Μαλιακού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr