Κάτω από αντίξοες συνθήκες διεξήχθη η 23η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣΤ

Στο πιο σπουδαίο παιχνίδι τα Μετέωρα πέρασαν νικηφόρα από το Φλαμούλι με 0-2 και η ομάδα της Καλαμπάκας στρέφει την προσοχή της στο ντέρμπι με την Φαρκαδόνα την επόμενη εβδομάδα. 

0 384

Στο πιο σπουδαίο παιχνίδι τα Μετέωρα πέρασαν νικηφόρα από το Φλαμούλι με 0-2 και η ομάδα της Καλαμπάκας στρέφει την προσοχή της στο ντέρμπι με την Φαρκαδόνα την επόμενη εβδομάδα.  Κάτω από αντίξοες συνθήκες διεξήχθη χθες η 23η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣΣτο πιο σπουδαίο παιχνίδι τα Μετέωρα πέρασαν νικηφόρα από το Φλαμούλι με 0-2 και η ομάδα της Καλαμπάκας στρέφει την προσοχή της στο ντέρμπι με την Φαρκαδόνα την επόμενη εβδομάδα.  Την ίδια ώρα οι «μπλε» επικράτησαν  με 4-0 στο ντεμπούτο του Δημήτρη Γκένα επί της Φανερωμένης και πλέον η ΑΕΦ  στρέφει την προσοχή της στον τελικό κυπέλλου της Τετάρτης με τον Εθνικό. Δεν διεξήχθησαν οι αναμετρήσεις  της Μπάρας με τον Πυργετό και της ΑΕΤ με το Νεοχώρι λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων.

«Χόρευαν» στην βροχή στα Μετέωρα

Με τον αέρα του πρωτοπόρου τα Μετέωρα πήραν μια σπουδαία νίκη στο Φλαμούλι κερδίζοντας την ομάδα του Τάκη Ρούσσα με 0-2 και την ομάδα της Καλαμπάκας να κρατά την διαφορά ενόψει του ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου με την Φαρκαδόνα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 15΄.όταν από κόρνερ του κορυφαίου της αναμέτρησης, Φίλλιπου Κεραμά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Σάκης Καλύβας αιφνιδιάστηκε και ο Πράπας που καραδοκούσε με κοντινό σουτ πέτυχε το 0-1 βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Το σκορ έκλεισε στο 89΄. Ο Κεραμάς έπειτα από εκπληκτική ενέργεια πέρασε τον αντίπαλο και με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Φλαμούλι: Καλύβας, Σαμαράς (50΄Κούτσικος), Μουταλής, Κάκιας, Μπούλμπος, Παναγιώτου, Ψωφάκης, Μαντάς (70΄Τσιαμπαλής), Καλύβας ( 32΄Πολυγένης), Μπαλατσός, Μαργαριτόπουλος.

 Μετεωρα: Πάπαρης, Πράπας, Μητσιάδης, Σίμος, Αυγέρος, Μανώλης, Γκόβαρης, Χαιταλής (90΄Παπαγεωργίου), Καραϊσκος (59΄Φασούλας), Κεραμάς (89΄ Μάτος), Γκαρνάρας.

 

Εύκολα η Φαρκαδόνα

Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Δημήτρη Γκένα στον πάγκο της ΑΕΦ με την Φαρκαδόνα να κερδίζει την Φανερωμένη με 4-0. Οι «μπλε» άνοιξαν το σκορ στο 15΄  όταν από σέντρα του Νικούλι, ο Νίττας με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Το 2-0 έγινε με τη συμπλήρωση 30΄λεπτών όταν ο Λαγόπουλος άνοιξε στον Νίττα και ο τελευταίος σούταρε μέσα από την περιοχή για το 2-0.

Ο Νίττας… πέτυχε τελικά «καθαρό» χατ-τρικ στο 40′ όταν από σέντρα του Αγγελάκη έκανε το 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Χρήστος Γούλας στο 85′ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μαλάκου.

Φαρκαδόνα: Βάρρας, Κατσαφλιάνης, Μαλάκος, Γούτσιος, Τσαρούχας, Χατζηλιάδης, Νικούλι(75′ Τσιώλης), Αγγελάκης (46′ Μπαλάφας), Λαγόπουλος, Νίττας (80′ Γούλας), Τσίλιας.

Φανερωμένη: Λούκουρος, Κλιάφας Π., Καραμπίνας Χ, Τασούλας Π., Ζαχαράκης, Χαλκιάς (80 Πατσιός), Σωτηρίου, Μπαλτόπουλος κ (46′ Κλιάφας Α), Βλιώρας (75′ Κλιάφας Γ.), Καραϊσκος, Ζήσης.

Σημαντικό διπλό της Δήμητρας/Απόλλων

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης απέδρασαν από την έδρα του σκληροτράχηλου Κλοκοτού οι νεαροί παίκτες των Γκαραγκάνη – Γιαγιάκου, κερδίζοντας την Ασπίδα με 1-3.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Μάζη στο 15΄με τον έμπειρο αμυντικό του Κλοκοτού να πετυχαίνει το 0-1 υπέρ της Δήμητρας/Απόλλων.

Το 0-2 έγινε στο 35ο λεπτό όταν από σέντρα του Χ. Χοντζάι, ο αδερφός του Α. Χοτζάι, έπιασε την κεφαλιά και βρήκε δίχτυα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 47΄ όταν από κόρνερ του Αγοραστού και κεφαλιά του Τζήκα ο Φιλιππίδης με προβολή μείωσε σε 1-2.  Στο 57′ όμως  Άρης Χοτζάι και πάλι με σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Κλοκοτός: Καπνουτζής Γ., Μάζης, Τζήκας, Ζαννιάς, Τρίμμης, Ταφύλης, Τζίρμπης, Αγοραστός, Παπαευθυμίου (λ.τρ 43′ Φιλιππίδης λ.τρ. 70′ Χαλός), Καπνουτζής Π., Θεοχάρης.

Δήμητρα: Αζίζ (48′ Λαμπράκης), Κουτσονικόλας, Μπαρμπαρούσης (67′ Ευσταθίου), Μουστάκας, Τσίκος, Σκόνδρας, Φουρτούνης Κ., Χοτζάι Γ., Μιχαήλ (60′ Αρκούδας), Γαλάνης, Χοτζάι Α.

 

Συναρπαστικό παιχνίδι στο Πρίνος

Καταπληκτικό ματς διεξήχθη στο Πρίνος όπου το  Γενέσι επικράτησε με 4-3 των Παραληθαίων έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Ο Αχιλλέας  προηγήθηκε στο 10΄ όταν από κάθετη μπαλιά του Καραλή ο Καραβαγγέλης ανατράπηκε από τον γκολκίπερ Σιάτρας και ο Τουτούκης έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι και κόκκινη στον πορτιέρο των Παραληθαίων. Ο Καραΐσκος ανέλαβε την εκτέλεση πετυχαίνοντας το 1-0. Στο 25΄ από σέντρα ακριβείας του Γιώργου Γεωργούλα ο Αγγελόπουλος με κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στον Βλαχάβα πετυχαίνοντας με κεφαλιά το 2-0. Ωστόσο στο 53΄ ο Γκανάς έδωσε στον Τσικρικά ο οποίος με σουτ ,μείωσε σε 2-1 αλλά στο 65΄ το Γενέσι πήρε και πάλι και σκορ ασφαλείας. Ο Βαΐου Μαν., τροφοδότησε τον Καραλή Απ., ο οποίος με σουτ πέτυχε το 3-1. Στο 70΄ το Γενέσι έμειναν με δέκα, λόγω  αποβολής του Καραββαγέλη και τα δεδομένα άλλαξαν. Οι παίκτες Ξενοφών Πάτρα  δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 75΄ο Γκανάς με ωραία εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 3-2. Αλλά και πάλι οι παίκτες του Ρούλη Τσαντήλα πήραν το προβάδισμα δύο γκολ και ουσιαστικά κλείδωσαν τη νίκη.  Στο 80΄απο απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Καραλή Ι., η μπάλα αναπαύθηκε στα δίχτυα του Βλαχάβα με το 4-2 να είναι γεγονός. Στο 89΄ από φάουλ του Γκανά ο Αναγνώστου με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-3.

Γενέσι: Νικολάου, Καραλής Ι.(77΄ Ζάμπρας Κ.), Καραΐσκος, Γεωργούλας Αθ., Τσαντήλας, Γεωργούλας Γ., Κατσίβελας, Βαΐου Μαν., Καραλής Απ.(85΄Γεωργούλας Θ.) Αγγελόπουλος, Καραβαγγέλης.

Παραληθαίοι: Σιάτρας, Γιουβρής, Τσικρικάς, Λιάκος, Παπαγιάννης, Δερμάνης, Καμπαγιάννης(10΄ Βλαχάβας), Καπλάνης(70΄Πάτρας), Αναγνώστου, Γκανάς, Κουτσικουρής.

Το Βαλτινό πήρε το ντέρμπι

Το Βαλτινό επικράτησε στο γειτονικό ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του Δενδροχωρίου με 1-3 και παρέμεινε στα ψηλά της βαθμολογίας. Η ομάδα του Άρη Μπαούση προηγήθηκε στο 4΄. Από σέντρα του Μπαταγιάννη ο Βαγγέλης Ρούκας στόπαρε ωραία στο πρώτο δοκάρι και με τακουνάκι βρήκε τον Κυριάκο ο οποίος πέτυχε το 0-1. Στο 30΄ ο Ρούκας Ε.  έβγαλε την σέντρα για τον Μπαταγιάννη ο οποίος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του πετυχαίνοντας το 0-2. Στο 43΄ ο Μπαταγιάννης τροφοδότησε τον Κυριάκο ο οποίος σέντραρε και ο Ρούκας Ε. με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-3. Στο 55΄ ο Ρούκας Κ. ανέτρεψε τον Μπαρούτα αλλά το πέναλτι που υπέδειξε ο Κούτσικος, έστειλε στο δοκάρι ο Μπακάλης. Στο 60΄ από σέντρα του Τάτσιου Δ.,  ο Τάτσιος Στ. με συρτό σουτ πέτυχε το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Δενδροχώρι: Γκαντζής, Παπακώστας Αθ., Σκολής Θ., Παπακώστας Γ., Πολύζος, Μπακάλης, Αλαφοστέργιος, Μπαρούτας, Τάτσιος Δ., Τάτσιος Σ., Στεφανής.

Βαλτινό: Ευθυμίου, Ντακούλας, Κατσαμπέας, Ρούκας Κ., Περνέζα, Μούσα, Κυριάκος, Μπαταγιάννης, Ρούκας Ε., Σκράπαρης, Σχολής Απ.

Το Πετρωτό κρατούσε εξάσφαιρο

Με το ευρύ 1-6 το Πετρωτό πέρασε νικηφόρα από την Αναγέννηση με την ομάδα του Άρη Μπαούση να επιστρέφει στις νίκες.  Οι γηπεδούχοι έκαναν το λάθος να προηγηθούν με τον Μπούτα μόλις στο 6ο λεπτό καθώς στην συνέχεια η Θύελλα ήταν καταιγιστική. Στο 8΄ ο Μαυρίκος ισοφάρισε σε 1-1 ενώ ο ίδιος παίκτης βρήκε δίχτυα άλλες 2 φορές στο 20′ και στο 44′ πετυχαίνοντας χατ-τρικ κάνοντας παράλληλα το σκορ 1-3.

Στην επανάληψη το Πετρωτό σκόραρε άλλα 3 γκολ με τους Βασίλης Ανδέρου στο 50′, Φλούλη στο 76′ και Ρόμπο στο 85′ για το τελικό 1-6.

Αναγέννηση: Καλαντζής (60′ Πέτρου), Παρδάλης, Νταντάλιας, Πλατάρας. Λίτσιος, Τέλλιος Γ., Μπούτας (46′ Τέλλιος Αθ.), Μαλτέζας (55′ Ντατιανίδης Α.), Ντουρντούνης, Τέλλιος, Ντατιανίδης Π.

Πετρωτό: Μπαμπανιώτης, Σίμος, Ρόμπος, Τσιασιώτης, Μαυρίκος, Αγγέλης, Τσιακάρας, Ανδρέου Β., Ανδρέου Ε., Καπέλας, Δούμας (46′ Φλούλης).

Τα χθεσινά αποτελέσματα της 23ης αγ.

Αχιλλέας -Πυργετός δ.δ

Αναγέννηση-Πετρωτό    1-5

Κλοκοτός-Δήμητρα/Απόλλων     1-3

Κόζιακας -Μεγάρχη      0-3 α.α

ΑΕΤ-Νεοχώρι    δ.δ

Φλαμούλι-Μετέωρα        0-2

Δενδροχώρι-Βαλτινό     1-3

Φαρκαδόνα-Φανερωμένη           4-0

Γενέσι-Παραληθαίοι       4-3

           

Η βαθμολογία (σε 23 αγώνες)

ΟΜΑΔΕΣ          Β          ΤΕΡΜ

1. Μετέωρα       66         85-9     

2. Φαρκαδόνα   64         75-12

3. Δήμητρα/Απόλλων     48         53-25   

4. Γενέσι           42         48-47   

5. Βαλτινό         40         29-26   

6. Παραληθαίοι 39         51-37   

7. Πετρωτό        37         53-32   

8. Νεοχώρι        37         41-34   

9. Μεγάρχη       35         45-47   

10. Μπάρα        34         38-27   

11. ΑΕΤ            31         30-25   

12. Φλαμούλι    30         40-34   

13. Κλοκοτός    27         44-46   

14. Πυργετός     22         25-37   

15. Φανερωμένη            17         30-66   

16. Δενδροχώρι 14         25-74   

17. Αναγέννηση            4          11-75

18. Κόζιακας———————–

*Το Φλαμούλι έχει έναν μηδενισμό

**Εκκρεμούν οι αναμετρήσεις της Μπάρας με τον Πυργετό και της ΑΕΤ με το Νεοχώρι

 

Η επόμενη 24η αγωνιστική

Αναγέννηση-Αχιλλέας

Πυργετός-Κλοκοτός

Πετρωτό-Κόζιακας

Δήμητρα/Απόλλων-ΑΕΤ

Μεγάρχη-Φλαμούλι       

Νεοχώρι-Δενδροχώρι    

Μετέωρα-Φαρκαδόνα

Βαλτινό-Γενέσι 

Φανερωμένη-Παραληθαίοι

 

του Γρηγόρη Καραμπούλα

 

Κάτω από αντίξοες συνθήκες διεξήχθη χθες η 23η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ
Κάτω από αντίξοες συνθήκες διεξήχθη χθες η 23η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr