Η Μικτή Δημοτική Χορωδία Καλαμπάκας στην Λευκάδα

Στη Λευκάδα θα βρεθεί το Σάββατο και την Κυριακή 17 και 18 Μαΐου 2008 προσκεκλημένη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου «ΟΡΦΕΥΣ», η Μικτή Δημοτική Χορωδία Καλαμπάκας, συμμετέχοντας μαζί με άλλα αξιόλογα χορωδιακά σύνολα, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Ένωσης των Επτανήσων με την μητέρα Ελλάδα.

0 362

Στη Λευκάδα θα βρεθεί το Σάββατο και την Κυριακή 17 και 18 Μαΐου 2008 προσκεκλημένη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου «ΟΡΦΕΥΣ», η Μικτή Δημοτική Χορωδία Καλαμπάκας, συμμετέχοντας μαζί με άλλα αξιόλογα χορωδιακά σύνολα, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Ένωσης των Επτανήσων με την μητέρα Ελλάδα. Στη Λευκάδα θα βρεθεί το Σάββατο και την Κυριακή 17 και 18 Μαΐου 2008 προσκεκλημένη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου «ΟΡΦΕΥΣ», η Μικτή Δημοτική Χορωδία Καλαμπάκας, συμμετέχοντας μαζί με άλλα αξιόλογα χορωδιακά σύνολα, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Ένωσης των Επτανήσων με την μητέρα Ελλάδα.
Οι χορωδιακές συναντήσεις της Λευκάδας θεωρούνται ίσως από τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα που διεξάγονται στον Ελλαδικό χώρο και είναι τιμή και καταξίωση της Δημοτικής Χορωδίας Καλαμπάκας που θα έχει την ευκαιρία της εκεί συμμετοχής της, αποκτώντας επιπλέον εμπειρίες.
Η Δημοτική μας Χορωδία είναι ίσως από τα λίγα χορωδιακά σύνολα που διαθέτουν πλήρη ορχηστρική υποστήριξη. Τόσο ο Μαέστρος όσο και οι χορωδοί έχουν την πεποίθηση ότι θα καταφέρουν να διακριθούν ανταποκρινόμενοι σ’ αυτό που έχουν βάλει ως στόχο, την προβολή της πολιτιστικής μας παρακαταθήκης πέραν των στενών γεωγραφικών ορίων της περιοχής μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr