Ημιτελικοί παιδικού πρωταθλήματος – Μετέωρα – Δήμητρα/Απόλλων

Ποια θα είναι τα δύο σωματεία που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, στον μεγάλο τελικό του παιδικού πρωταθλήματος; Η απάντηση αυτή θα δοθεί σήμερα στις 17:00 με τους μικρούς «μονομάχους» να λαμβάνουν θέση στον…αγωνιστικό χώρο, διεκδικώντας τα δύο εισιτήρια που θα τους δώσουν το δικαίωμα να αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του παιδικού πρωταθλήματος.

0 150

Ποια θα είναι τα δύο σωματεία που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, στον μεγάλο τελικό του παιδικού πρωταθλήματος; Η απάντηση αυτή θα δοθεί σήμερα στις 17:00 με τους μικρούς «μονομάχους» να λαμβάνουν θέση στον…αγωνιστικό χώρο, διεκδικώντας τα δύο εισιτήρια που θα τους δώσουν το δικαίωμα να αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του παιδικού πρωταθλήματος. Ποια θα είναι τα δύο σωματεία που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, στον μεγάλο τελικό του παιδικού πρωταθλήματος;

Η απάντηση αυτή θα δοθεί σήμερα στις 17:00 με τους μικρούς «μονομάχους» να λαμβάνουν θέση στον…αγωνιστικό χώρο, διεκδικώντας τα δύο εισιτήρια που θα τους δώσουν το δικαίωμα να αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του παιδικού πρωταθλήματος.

Στο γήπεδο της Κρηνίτσας τα Μετέωρα του Θοδωρή Καραγιάννη υποδέχονται την Δήμητρα/Απόλλων στο πιο δυνατό ζευγάρι των ημιτελικών, καθώς τόσο η ομάδα της Καλαμπάκας, όσο και των Απολλωνιστών έχουν μικρές διαφορές.   

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Στεφόπουλος με βοηθούς τους Ράπτη και  Δημουλά.

Την ίδια ώρα στην Μπάρα θα διεξαχθεί ο άλλος ημιτελικός ανάμεσα στην ΑΕΤ και την Ακαδημία 1. Τόσο οι «κόκκινοι» του Γιάννη Μιχάλη όσο και οι ποδοσφαιριστές του Ζόραν Μπάμποβιτς είναι σκληρά καρύδια και η αναμέτρηση αναμένεται συναρπαστική.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Βουτσελάς με βοηθούς τους Λάμπρο και  Βασιλείου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr