Ευχαριστήριο του Δημάρχου Καλαμπάκας

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων των απόκρεων αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με τη δυναμική τους παρουσία συνέβαλαν  στο να ζήσουμε όλοι μια εμπειρία μοναδική, βιώνοντας τον εκρηκτικό συνδυασμό της ξεγνοιασιάς και του κεφιού.

0 228

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων των απόκρεων αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με τη δυναμική τους παρουσία συνέβαλαν  στο να ζήσουμε όλοι μια εμπειρία μοναδική, βιώνοντας τον εκρηκτικό συνδυασμό της ξεγνοιασιάς και του κεφιού.

Ευχαριστήριο του Δημάρχου ΚαλαμπάκαςΜετά το πέρας των εκδηλώσεων των απόκρεων αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με τη δυναμική τους παρουσία συνέβαλαν  στο να ζήσουμε όλοι μια εμπειρία μοναδική, βιώνοντας τον εκρηκτικό συνδυασμό της ξεγνοιασιάς και του κεφιού.

Τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους είτε χορεύοντας παρέα με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, μάγους είτε συμμετέχοντας στον Κρυμμένο Θησαυρό ενώ οι μεγαλύτεροι ξεφάντωσαν με μουσική χορό και τραγούδια ανανεώνοντας όλοι αψήφιστα  το ραντεβού για τις επόμενες απόκριες.

Η ζεστασιά, η ανεμελιά και η ευχαρίστηση που διακατείχε κατοίκους και επισκέπτες οφείλεται σε μια ομάδα ανθρώπων, που με μοναδικό κίνητρο το μεράκι και τη διασκέδαση όλων, κόπιασε για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της ευρύτερης  περιοχής του Δήμου που συμμετείχαν φέτος δίνοντας μια ιδιαίτερη χροιά στα παραδοσιακά δρώμενα.

Με την παρουσία των Συλλόγων «Τα Μετέωρα», «Αύρας», «Διάβας», «Παπαθύμιος Βλαχάβας» και ο  «Ο Βράχος» Γάβρου καθώς και του Χορευτικού Εργαστηρίου της κ. Κανάτα, ζωντάνεψαν τα ήθη και τα έθιμα, ενώ δόθηκε και η ευκαιρία για δοκιμή παραδοσιακών γεύσεων.

Επίσης η παρουσία των παιδιών του Δημοτικού Χορευτικού μέσα από την παρακίνηση των χοροδιδασκάλων τους κ. Τσίκαρη και κ. Ρετζελά, έκλεψαν τις εντυπώσεις στο πάρτυ για τα παιδιά ξεσηκώνοντας όλους τους λιλιπούτειους παρευρισκομένους και προκαλώντας ένα εύθυμο χορευτικό πανδαιμόνιο.

Ευχαριστήριο του Δημάρχου ΚαλαμπάκαςΠαράλληλα τα ενήλικα τμήματα του Δημοτικού Χορευτικού αξίζουν συγχαρητήρια για τη συμμετοχή τους τόσο στις καντάδες όσο και για την προσφορά τους στην παρασκευή και διανομή της παραδοσιακής φασολάδας την Καθαρή Δευτέρα.

Τα μέλη της Επιτροπής του «Κρυμμένου Θησαυρού» απέδειξαν για ακόμη μια φορά τις οργανωτικές τους ικανότητες ανταπεξέρχοντας με επαγγελματισμό στη διοργάνωση και τις τυχόν δυσκολίες του παιχνιδιού του 3ου Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να σταθώ στην εθελοντική βοήθεια του υπαλληλικού προσωπικού του Δήμου που προσέφερε τα μέγιστα τόσο από το χρόνο όσο και από τις δυνατότητές του, πασχίζοντας για την άρτια διεξαγωγή των εκδηλώσεων και ικανοποίηση όλων των επιθυμιών των συμμετεχόντων.

Τέλος, συγχαρητήρια αξίζουν στη δύναμη του αστυνομικού τμήματος Καλαμπάκας και στο ΕΚΑΒ που κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους.

Από την πλευρά μας ως Π.Ο.Δ.Κ. περιμένουμε την εποικοδομητική κριτική όλων σας, θετική ή αρνητική, προκειμένου να εντοπιστούν πιθανά λάθη ή παραλείψεις με σκοπό να διορθωθούν στις μελλοντικές αποκριάτικες εκδηλώσεις.

 

Σας ευχαριστώ όλους ακόμα μία φορά για τη συμμετοχή και τη συνεργασία σας.

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας

Βύρων Μπουτίνας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr