Για εκβίαση κατηγορούνται τέσσερις Καλαμπακιώτες

Μια περίεργη υπόθεση απασχολεί την Αστυνομία και την Δικαιοσύνη από την Δευτέρα το πρωί. Τέσσερις Καλαμπακιώτες κατηγορούνται για εκβίαση και Αντικοινωνική συμπεριφορά διαφόρων άρθρων του Ποινικού Κώδικα.

0 285

Μια περίεργη υπόθεση απασχολεί την Αστυνομία και την Δικαιοσύνη από την Δευτέρα το πρωί. Τέσσερις Καλαμπακιώτες κατηγορούνται για εκβίαση και Αντικοινωνική συμπεριφορά διαφόρων άρθρων του Ποινικού Κώδικα.

Μια περίεργη υπόθεση απασχολεί την Αστυνομία και την Δικαιοσύνη από την Δευτέρα το πρωί.
Τέσσερις Καλαμπακιώτες κατηγορούνται για εκβίαση και Αντικοινωνική συμπεριφορά διαφόρων άρθρων του Ποινικού Κώδικα.
Τους Καλαμπακιώτες κατηγορεί ιδιοκτήτρια καταστήματος όπου καταγγέλλει ότι οι φερόμενοι ως δράστες επιχείρησαν να της αποσπάσουν χρήματα.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 2.45 ξημερώματα της Δευτέρας.
Στο κατάστημα της καταγγέλλουσας και στον χρόνο που προαναφέρουμε (κατά την Αστυνομία) οι δράστες ενεργώντας από κοινού, επιχείρησαν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή, προκειμένου να παράσχουν «προστασία» και να μην προκαλέσουν φθορές στο κατάστημα ιδιοκτησίας της παθούσας, απειλώντας τόσο την ίδια όσο και πελάτες του καταστήματος.
Ο ένας εκ των τεσσάρων δραστών συνελήφθη μετά από καταδίωξη από άνδρες της Αστυνομίας Καλαμπάκας που μετέβησαν στο κατάστημα μετά από τηλεφωνική καταγγελία της παθούσας. Οι άλλοι δυο συνελήφθησαν από Αστυνομικούς αργότερα μετά από συντονισμένες και επισταμένες έρευνες και αναζητήσεις και με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Τρικάλων.
Ο τέταρτος δράστης διέφυγε την σύλληψη και αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου και εκδόθηκε σήμα αναζήτησης.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Α/Τ Καλαμπάκας.
Οι τρεις συλληφθέντες χθες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα αλλά η ακρόασή τους μετατέθηκε για σήμερα.
Η υπόθεση είναι αρκετά σοβαρή για τα τοπικά δεδομένα και μάλιστα για μια μικρή πόλη όπως η Καλαμπάκα.
Στην Καλαμπάκα ο «κύκλος» είναι πολύ μικρός, τα καταστήματα έχουν χαμηλές εισπράξεις και τέτοια φαινόμενα θεωρούνταν ανύπαρκτα.
Τέλος να αναφέρουμε ότι από την πλευρά των φερόμενων δραστών υπάρχουν σοβαρές αντιρρήσεις ως προς την ροή των γεγονότων όπως καταγγέλθηκαν από την παθούσα.
Οι τρεις δράστες (ο τέταρτος μέχρι χθες το απόγευμα αναζητούνταν) κρατούνται στο Α/Τ Καλαμπάκας και θα παραπεμφθούν στο Αρμόδιο κ. Εισαγγελέα σήμερα.

πηγή: Η ΕΡΕΥΝΑ  -Βαγγέλης Γκιάτας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr