Βασιλική – Κρήνη 2 – 3

Ένα παιχνίδι που ήταν να γίνει Κυριακή πρωί, 1η Νοεμβρίου, αλλά τελικά έγινε απόγευμα βρήκε την ομάδα της Κρήνης να πανηγυρίζει στο τέλος από ένα συναρπαστικό παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στα τελευταία λεπτά.

0 261

Ένα παιχνίδι που ήταν να γίνει Κυριακή πρωί, 1η Νοεμβρίου, αλλά τελικά έγινε απόγευμα βρήκε την ομάδα της Κρήνης να πανηγυρίζει στο τέλος από ένα συναρπαστικό παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στα τελευταία λεπτά.

Ένα παιχνίδι που ήταν να γίνει Κυριακή πρωί, 1η Νοεμβρίου, αλλά τελικά έγινε απόγευμα βρήκε την ομάδα της Κρήνης να πανηγυρίζει στο τέλος από ένα συναρπαστικό παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Στο α μέρος ο Κεραυνός ήταν καλύτερος και ευτύχησε να προηγηθεί στο ημίχρονο. Στην επανάληψη η Κρήνη "ανέβασε" ρυθμούς και κέρδισε κατά κράτους τις μονομαχίες και με ένα γκολ στο 87′ πήρε την πολύτιμη νίκη. Επεισόδια δημιουργήθηκαν στο τέλος του παιχνιδιού όταν ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας προκάλεσε τους φίλους του Κεραυνού και όντως τα γεγονότα αυτά είναι καταδικαστέα.

Στα περίεργα και ίσως υπάρχει συνέχεια, είναι ότι το Φύλλο Αγώνος αναγράφει ότι το παιχνίδι έπρεπε να γίνει στις 11.00 π.μ. ενώ επίσης πότε δεν συναίνεσε η ομάδα του Κεραυνού Βασιλικής να αλλαχτεί η ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού.

 

 

ΓΚΟΛ

37′ Δυνατό σουτ του Κώστα Γρηγορίου και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Γεωργίου ανοίγοντας το σκορ.

56′ Σύγχυση στην άμυνα της Βασιλικής και με ωραίο πλασέ ο Γιώργος Γάτσιος ισοφαρίζει για την Κρήνη.

68′ Μετά από λάθος στην άμυνα, τελικός αποδέκτης ο Καραγιάννης που με "βολίδα" στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2.

82′ Με μακρινό δυνατό δεξί σουτ ο Άγγελος Αλμπάνης γράφει το 2-2.

89′ Ξαφνική αντεπίθεση της Κρήνης και με σουτ από 30 μέτρα του Κώστα Αλεξίου βρίσκει την μπάλα να "καρφώνεται" στο Γ του ανήμπορου να αντιδράσει Νίκου Παπία.

 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ: Παπίας, Μαντζάνας, Ζάρρας, Ε. Γρηγορίου, Παναγιώτου (Α.Λίτος), Νάκας, Αλμπάνης, Γκουλιόπουλος, Στάσος (Παππάς)

Κ.Γρηγορίου (Φούσιας), Δημουλάς.

ΚΡΗΝΗ: Γεωργίου, Αργυρίου (Α.Μπούτας), Λάσκος, Μάγγος, Γαλάνης, Μητρούσιας (Αλεξίου), Χαλκιάς, Παρδάλης, Καραγιάννης, Γάτσιος, Πέτρου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr