Αυτό, είναι τέχνη;

Το  2007 ,ο  Guillermo Vargas Habacuc, ένας ‘καλλιτέχνης‘ , πήρε ένα αδέσποτο σκυλί, το έδεσε με ένα κοντό σχοινί στον τοίχο μιας Γκαλερί ‘τέχνης’ και το άφησε να πεθάνει αργά από την πείνα και τη δίψα.

0 278

Το  2007 ,ο  Guillermo Vargas Habacuc, ένας ‘καλλιτέχνης‘ , πήρε ένα αδέσποτο σκυλί, το έδεσε με ένα κοντό σχοινί στον τοίχο μιας Γκαλερί ‘τέχνης’ και το άφησε να πεθάνει αργά από την πείνα και τη δίψα. Το  2007, ο  Guillermo Vargas Habacuc, ένας ‘καλλιτέχνης‘ , πήρε ένα αδέσποτο σκυλί, το έδεσε με ένα κοντό σχοινί στον τοίχο μιας Γκαλερί ‘τέχνης’ και το άφησε να πεθάνει αργά από την πείνα και τη δίψα:
 Για αρκετές μέρες, ο δημιουργός αυτής της απίστευτης βαρβαρότητας και οι επισκέπτες  αυτής της Γκαλερί ‘τέχνης’ στάθηκαν απαθείς θεατές της αγωνίας του δύστυχου  ζώου, μέχρι που τελικά πέθανε από την εξάντληση αφού πρώτα βίωσε μια επίπονη, παράλογη και αδιανόητη δοκιμασία. ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ??? Δεν είναι μόνο αυτό: H αξιότιμη Biennale  Αμερικής πήρε την αισχρή απόφαση, πως αυτή η κτηνωδία είναι   τέχνη, και κάλεσε τον  Guillermo Vargas Habacuc να επαναλάβει την κτηνωδία του επισήμως στην Biennale του 2008.
 
ΥΓ: Αν γράψετε το όνομα αυτού του άθλιου στο Google, θα δείτε τις φωτογραφίες του δύστυχου ζώου, και σελίδες web που αναφέρονται στο θέμα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.
 
Το ίδιο θα διαπιστώσετε αν παρακολουθήσετε το παρακάτω video της Εκθεσης.
{youtube}tyn5GoLbPn8{/youtube}

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr