Αστυνομικό Δελτίο – Αρκετές παραβάσεις

Σωρεία παραβάσεων κατέγραψαν τα συνεργεία της τροχαίας του Νομού μας σε ελέγχους που πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα σε διάφορα σημεία. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιο τροχαίο θανατηφόρο η με βαρύ τραυματισμό.

0 324

Σωρεία παραβάσεων κατέγραψαν τα συνεργεία της τροχαίας του Νομού μας σε ελέγχους που πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα σε διάφορα σημεία. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιο τροχαίο θανατηφόρο η με βαρύ τραυματισμό. Σωρεία παραβάσεων κατέγραψαν τα συνεργεία της τροχαίας του Νομού μας σε ελέγχους που πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα σε διάφορα σημεία. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιο τροχαίο θανατηφόρο η με βαρύ τραυματισμό.
Συγκεκριμένα σε σύνολο 477 οδηγών που ελέγχθηκαν βεβαιώθηκαν 19 παραβάσεις μέθης εκ των οποίων μια οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ενώ βεβαιώθηκαν 131 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα.
Όσον αφορά τις παραβάσεις δικύκλων, ελέγχθηκαν συνολικά 160 οδηγοί και βεβαιώθηκαν 21 παραβάσεις μη χρήσης προστατευτικού κράνους, 11 στέρησης αδείας οδήγησης, μια στέρησης άδειας κυκλοφορίας,, μια θορύβων, δύο παραβίασης ερυθρού σηματοδότη, πέντε ανασφάλιστου οχήματος και 39 λοιπές παραβάσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr