Απόπειρα ληστείας με αεροβόλο όπλο σε φαρμακείο

Στη σύλληψη ενός 22χρονου ημεδαπού προχώρησαν προχθές οι αστυνομικές αρχές, ο οποίος αποπειράθηκε να ληστέψει φαρμακείο στην πόλη των Τρικάλων.

0 308

Στη σύλληψη ενός 22χρονου ημεδαπού προχώρησαν προχθές οι αστυνομικές αρχές, ο οποίος αποπειράθηκε να ληστέψει φαρμακείο στην πόλη των Τρικάλων. Στη σύλληψη ενός 22χρονου ημεδαπού προχώρησαν προχθές οι αστυνομικές αρχές, ο οποίος αποπειράθηκε να ληστέψει φαρμακείο στην πόλη των Τρικάλων.
Συγκεκριμένα, ο 22χρονος με την απειλή πιστολιού εξανάγκασε τις δύο εργαζόμενες να τοποθετήσουν τα χρήματα του ταμείου σε σακούλα. Την στιγμή εκείνη όμως, επέστρεψε στο φαρμακείο η ιδιοκτήτρια η οποία έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή χωρίς να πάρει το χρηματικό ποσό. Μισή ώρα περίπου μετά το περιστατικό, ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων και συνελήφθη.
Στην κατοχή του βρέθηκε ένα αεροβόλο πιστόλι το οποίο κατασχέθηκε ενώ χθες το πρωί ο 22χρονος, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικηγορία, προσήχθη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr