Απεργούν την Πέμπτη οι Θεσσαλοί δημοσιογράφοι

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία, την οποία κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) για την Πέμπτη 2 Απριλίου.

0 213

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία, την οποία κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) για την Πέμπτη 2 Απριλίου. Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία, την οποία κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) για την Πέμπτη 2 Απριλίου.

Η Ένωση καλεί τους δημοσιογράφους στην απεργία που αρχίσει στις 6 π.μ. της Πέμπτης και θα λήξει στις 6 π.μ. της Παρασκευής.  

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «από την απεργία, όπως κατά κανόνα συμβαίνει, εξαιρούνται οι συνάδελφοι που θα καλύψουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Μαζί με τους συναδέλφους μας αλλά και γενικότερα όλους τους εργαζόμενους, διεκδικούμε:

– Την διασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των συναδέλφων, την εγκατάλειψη σχεδίων που αποβλέπουν σε ελαστικότερες μορφές απασχόλησης και την αναστολή απολύσεων που δρομολογούνται στο όνομα της οικονομικής κρίσης.

– Την πλήρη και πιστή τήρηση και εφαρμογή των όσων προβλέπονται από τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

– Την περιφρούρηση των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων των δημοσιογράφων και την αναστολή κάθε σχεδίου που προσβλέπει στις αλλαγές των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και στην μείωση των συντάξεων.

Το Δ.Σ. της Ένωσης καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στις κατά τόπους απεργιακές συγκεντρώσεις».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr