Αγιοφυλλικός – Αγ. Απόστολοι 4 – 0

Σημαντική νίκη από βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς σημείωσε ο Αγιοφυλλικός, επικρατώντας επί των Αγίων Αποστόλων στο Αγιόφυλλο κερδίζοντας  με το εντυπωσιακό 4 – 0.

0 215

Σημαντική νίκη από βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς σημείωσε ο Αγιοφυλλικός, επικρατώντας επί των Αγίων Αποστόλων στο Αγιόφυλλο κερδίζοντας  με το εντυπωσιακό 4 – 0.

Σημαντική νίκη από βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς σημείωσε ο Αγιοφυλλικός, επικρατώντας επί των Αγίων Αποστόλων στο Αγιόφυλλο κερδίζοντας  με το εντυπωσιακό 4 – 0. Έχοντας λοιπόν για άλλη μια φορά τον Χρήστο Ψαρή  σαν αρχηγό, οργανωτή και στυλοβάτη στην άμυνα, τoν Κατσιαμάνη αυτή τη φορά να κάνει της ευκαιρίες «γκολ», τον Παναγιώτη Κέφο σε μεγάλα κέφια, αλλά και όλους τους υπόλοιπους  παίχτες  να μην στερούνται απόδοσης, έφυγαν τελικά νικητές από το γήπεδο δείχνοντας το πάθος που είχαν για τη νίκη, καταβάλλοντας πραγματικά μεγάλη προσπάθεια οι ίδιοι από την αρχή του αγώνα, εκτελώντας τις εντολές του προπονητή τους.       

Στο πρώτο  ημίχρονο οι γηπεδούχοι επέβαλαν το ρυθμό τους έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού, έχασαν αρκετές καλές ευκαιρίες, χωρίς να καταφέρουν όμως να αξιοποιήσουν αυτές. Έτσι το πρώτο ημίχρονο βρήκε της δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 0 – 0.   

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους οι οποίοι εκτός από τα τέσσερα γκολ που πέτυχαν έχασαν κι άλλες  ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα με τους φιλοξενούμενους  να απειλούν ελάχιστα την εστία του Αγιοφυλλικού.

Στο 50′ μόλις καλό σουτ του Καστιαμάνη  από καλή θέση  πέρασε άουτ και δύο λεπτά αργότερα σουτ του Κέφου Π. απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων. Η πίεση του Αγιοφυλλικού καρποφόρησε στο 59′ όταν ο Μησίαρης έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στον Κέφο Π. ο τελευταίος μπήκε στη μεγάλη περιοχή  βάζοντας πλάτη τον αντίπαλο και μη μπορώντας να τον ανακόψει των ανέτρεψε κερδίζοντας έτσι την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε με επιτυχία ο Β. Τρέλλης κάνοντας το 1 – 0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Πορτίκας  έβγαλε τετ – α – τετ τον Κατσιαμάνη  και ο τελευταίος αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έκανε το 2 – 0. Στο 77΄ ο Κατσιαμάνης  με πλασέ μέσα από την περιοχή ζευγάρωσε τα δικά του τέρματα και έκανε το 3-0 για την  ομάδα του. Ο χορός των γκολ  δεν σταμάτησε όμως εκεί και στο  90′ ο Κατσιαμάνης σε ωραίο συνδυασμό με τον Π. Κέφο ξεκινώντας έξω από την μεγάλη περιοχή δείχνοντας συνεργασία και αφού έπαιξαν το ένα – δυο άδειασαν την άμυνα των Αποστόλων, βρέθηκαν απέναντι στον τερματοφύλακα μόνοι τους και από κει και πέρα ήταν εύκολο για τον Κατσιαμάνη να πετύχει το χατ τρικ για τον ίδιο και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ για την ομάδα του γράφοντας το τελικό 4 – 0.

Ο Γιάννης  Κέφος  υπόσχεται ότι η ομάδα θα αρχίσει να παίζει και καλύτερο ποδόσφαιρο, τονίζοντας όμως ότι αυτό που προέχει για τον ίδιον είναι οι βαθμοί, αφού μόνο έτσι θα μπορέσει η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

«Σε αυτό το στάδιο του πρωταθλήματος, προέχει για μας η ουσία και οι βαθμοί. Να είστε σίγουροι ότι στόχος μας είναι ο Αγιοφυλλικός να παίρνει βαθμούς με καλές εμφανίσεις και αποδόσεις, όμως για να γίνει αυτό χρειάζεται χρόνος, δουλειά και κυρίως υπομονή» στο kalabakacity.gr ο προπονητής.

 

Έπαιξαν:  ΚΕΦΟΣ Σ., ΨΑΡΗΣ Χ., ΝΤΙΝΑΣ Σ., ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α., ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ι., (40 ΜΑΝΩΛΗΣ Δ. ), ΜΠΕΛΛΟΣ Π., ΤΡΕΛΛΗΣ ΕΥ., ΜΗΣΙΑΡΗΣ Ν. (72′ ΜΕΜΤΣΑΣ Ζ.), ΚΕΦΟΣ Π., ΓΚΟΥΛΙΑΦΑΣ Δ. (58′ ΠΟΡΤΙΚΑΣ Κ.), ΚΑΤΣΙΑΜΑΝΗΣ Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr