Ήττα για τον ΑΣ Τρίκαλα

Στάση στην Δάφνη έκανε το απόγευμα του Σαββάτου (12/04) η ομάδα του ΑΣ Τρίκαλα καθώς γνώρισε την ήττα από την τοπική ομάδα με 55-47, παρέμεινε ωστόσο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και συνεχίζει να είναι το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

0 265

Στάση στην Δάφνη έκανε το απόγευμα του Σαββάτου (12/04) η ομάδα του ΑΣ Τρίκαλα καθώς γνώρισε την ήττα από την τοπική ομάδα με 55-47, παρέμεινε ωστόσο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και συνεχίζει να είναι το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Στάση στην Δάφνη έκανε το απόγευμα του Σαββάτου (12/04) η ομάδα του ΑΣ Τρίκαλα καθώς γνώρισε την ήττα από την τοπική ομάδα με 55-47, παρέμεινε ωστόσο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και συνεχίζει να είναι το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Το παιχνίδι για τον ΑΣΤ χάθηκε στο τέλος. Αν και οι παίκτες του Γιάννη Τζήμα μπήκαν αποφασισμένοι για την νίκη στο τέταρτο δεκάλεπτο με την συνδρομή των 150 και πλέον φιλάθλων τους που είχαν κάνει αισθητή την παρουσία τους στο κλειστό «Μιχάλης Μουρούτσος» τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε.

Ο Κατσαρές και ο Μπαλάφας με δύο ωραίες ενέργειες στο ξεκίνημα του τετάρτου δεκαλέπτου έβαλαν μπροστά τον ΑΣΤ με 40-41. Στο σημείο εκείνο όμως όπου οι της Δάφνης φάνηκαν να τα χάνουν και είχαν κακές επιλογές στην επίθεση οι του ΑΣΤ είχαν αντίστοιχες κακές επιλογές με αποτέλεσμα να χάνονται σωρηδόν πολύ εύκολα καλάθια και η ομάδα να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ.

Έτσι η Δάφνη με μπροστάρη τον Κακιούζη και με ένα τρίποντο του Σιούτη πήρε μία διαφορά έξι πόντων (47-41) 5.00 πριν από το τέλος του αγώνα. Ο Μπόγδανος όμως με ένα τρίποντο και ένα δίποντο έφερε το παιχνίδι στον πόντο (47-46) 4.01 πριν από το τέλος του αγώνα.Οι ομάδες στην συνέχεια επιδόθηκαν σε ένα συνεχές μπαράζ λαθών αφού καθαρό μυαλό δεν υπήρχε από καμία πλευρά με εύκολες επιθέσεις να χάνονται η  μία πίσω από την άλλη.Το παιχνίδι έγειρε προς την πλευρά της Δάφνης όταν 1.08 πριν από το τέλος ο Τρικαλινής καταγωγής Γιώργος Κερασοβίτης με μία βόμβα τριών πόντων έδωσε αέρα τεσσάρων πόντων στην Δάφνη (50-46).Τα Τρίκαλα δεν είχαν τρόπο να γυρίσουν το παιχνίδι. Στην επόμενη επίθεση μετά το τρίποντο του Κερασοβίτη χάθηκε η μπάλα και ο Πετροδημόπουλος με προσπάθεια μέσα από την ρακέτα σημείωσε το 52-46.Στην τελευταία επίθεση ο Τζήμας έδωσε εντολή στον Κατσαρέ να κρατήσει την μπάλα ώστε να διατηρηθεί η διαφορά των +7 πόντων από το πρώτο παιχνίδι. Στην εκπνοή της επίθεσης και 5 δευτερόλεπτα πριν από την λήξη του αγώνα ο Κατσαρές επιχείρησε μπάσιμο και πήρε το φάουλ.

Ευστόχησε στην μία από τις δύο βολές (52-47) και στην εκπνοή συνέβη το απίστευτο. Ο Νικητάκης κατέβασε την μπάλα και σε νεκρό χρόνο από το κέντρο επιχείρησε τρίποντο το οποίο και ήταν εύστοχο (!!!) με αποτέλεσμα η Δάφνη να κερδίσει εκτός από το παιχνίδι (55-47) και την διαφορά σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον ΑΣΤ.

Διαιτητές: Τανατζής – Ταβουλαρέας

Τα δεκάλεπτα: 14-10, 24-28, 40-37, 55-47

Δάφνη (Κώστας  Σορώτος): Νικητάκης 3 (1), Τόλιας, Κακιούζης 19 (1), Σουρλής 2, Παπαδημητρίου, Κερασοβίτης 7 (1), Σιούτης 13 (3), Αγγελόπουλος, Βλαχόπουλος  1, Ανδρεόπουλος, Πετροδημόπουλος  10

ΑΣ Τρίκαλα (Γιάννης Τζήμας): Λεπενιώτης, Κατσαρές 8 (1), Βαρδιάνος, Φόρος, Μπαλάφας 4, Μπόγδανος 18 (4), Κακλαμάνος 12 (1), Γέρεμιτς 5, Χαρισμίδης, Φούντας, Τσιάκας

astrikala.gr 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr