Άλωσε την Αγχίαλο ο Εθνικός – Αποτελέσματα Δ’ Εθνικής

Τεράστια νίκη σημείωσε ο Εθνικός καθώς η ομάδα του Καστρακίου πέρασε νικηφόρα από την Αγχίαλο επικρατώντας του Πύρασου με 1-2. Το παλικαρίσιο διπλό των «κυανέρυθρων» φέρνει τον Βράχο μια ανάσα από την παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη νωρίς νωρίς.

0 256

Τεράστια νίκη σημείωσε ο Εθνικός καθώς η ομάδα του Καστρακίου πέρασε νικηφόρα από την Αγχίαλο επικρατώντας του Πύρασου με 1-2. Το παλικαρίσιο διπλό των «κυανέρυθρων» φέρνει τον Βράχο μια ανάσα από την παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη νωρίς νωρίς.

Άλωσε την Αγχίαλο ο Εθνικός Τεράστια νίκη σημείωσε ο Εθνικός καθώς η ομάδα του Καστρακίου πέρασε νικηφόρα από την Αγχίαλο επικρατώντας του Πύρασου με 1-2. Το παλικαρίσιο διπλό των «κυανέρυθρων» φέρνει τον Βράχο μια ανάσα από την παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη νωρίς νωρίς. Στο 6΄ο Κουλουκτσής σούταρε από δεξιά, ο Στούκας απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ντούβλης πέτυχε το 0-1. Στο 10΄ ο Πάσιος σέντραρε παράλληλα, ο Αρσένος δεν την βρήκε αλλά ο Κίτσος έκανε την σέντρα σουτ με τον Ντάσκα να μπλοκάρει. Στο 14΄ο πορτιέρο του Εθνικού μπλόκαρε κεφαλιά του Αρσένου και στην αντεπίθεση ο Τζέκος βρέθηκε τετ α τετ με τον πορτιέρο της Αγχιάλου, πλάσαρε αλλά ο Στούκας απέκρουσε σωτήρια. Στο 18΄ από αριστερά ο Στεφόπουλος σούταρε με φάλτσο και ο Στούκας έδιωξε στο παραθυράκι του με υπερένταση σε κόρνερ. Ο Πρεκατές εκτέλεσε κόρνερ ο Στούκας δεν υπολόγισε σωστά και ο επερχόμενος Τζέκος με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 0-2. Στο 32΄ ο Ντάσκας μπλόκαρε κεφαλιά του Πετρίδη ενώ στο 42΄σουτ του Μπαζάνη από καλή θέση πέρασε άουτ. Στο 45΄ο Πάσιος εκτέλεσε κόρνερ και ο Κίτσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 50΄ μακρινό σουτ του Ντούβλη από τα 35 μέτρα πέρασε μόλις άουτ από την συμβολή των δοκών. Στο 60΄από σουτ του Πετρίδη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ και στο 63΄ οι γηπεδούχοι μείωσαν. Ο Φασουράκης εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα αφού πέρασε από όλους κατέληξε στα δίχτυα με την Αγχίαλο να μειώνει σε 1-2. Στο 70΄ ο Πάσιος έπιασε το σουτ αλλά ο Γιάννης Ράτζας με κεφαλιά έδιωξε σωτήρια. Στο 73΄ο Φασουράκης εκτέλεσε φάουλ, ο Στεφανής έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Ντάσκα. Στο 76΄ ο Γκιγκιλασβίλι τροφοδότησε τον Πετρίδη και αυτός απέναντι από τον Ντάσκα σούταρε με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Στο 81΄ο Σκόνδρας από γέμισμα του Εθνικού, ο Σκόνδρας βρέθηκε απέναντι από τον Στούκα με τον πορτιέρο του Πύρασου να μπλοκάρεο σωτήρια το σουτ του νεαρού μέσου. Στο 92΄ σημειώθηκε η φάση του αγώνα. Από σέντρα του Αρσένου ο Πετρίδης βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο ο επόπτης ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ.

Πύρασος: Στούκας, Ρουκάς(69΄Γκιγκιλασβίλι), Δανόπουλος(46΄Φασουράκης), Φραγκούλης, Στεφανής, Μπλότσικας(46΄Σπύρου), Μπαζάνης, Πάσιος, Αρσένος, Κίτσος, Πετρίδης.

Εθνικός: Ντάσκας, Αγόρου,  Στεφόπουλος, Ράτζας, Βλάχος, Γιδόπουλος, Σκόνδρας, Ντούβλης(72΄Αναστασίου), Τζέκος(89΄Κόκοβας), Πρεκατές, Κουλουκτσής(93΄Μόκας).

Αποτελέσματα:

Πύρασος-Εθνικός            1-2

Ρήγας Φεραίος-Κεχαγιάς            0-1

Θησέας-Αγρότης             1-2

Τρίκαλα-Πυργετός          1-0

Τύρναβος-ΑΟΚ               1-0

Απόλλων-Βελούχι            0-1

Αχιλλέας-Παλαιοκατούνα           2-1

Ιτέα-Αστέρας Καρδ.       8-0

Οπούντιος-Μεγ. Καλύβια            2-0

 

 

Άλωσε την Αγχίαλο ο Εθνικός
Άλωσε την Αγχίαλο ο Εθνικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr