Πρόταση – βόμβα: Υποβιβασμός για Ολυμπιακό

0 1.599

Η εισήγηση από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ είναι επίσημη και ρίχνει τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα… σχοινιά.

Υποβιβασμό, 3 εκατ. ευρώ πρόστιμο και ισόβιο αποκλεισμό στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ προτείνει η Παναγιώτα Σπανού, κάτι που φέρνει την ομάδα του Πειραιά σε εξαιρετικά δυσμενή θέση καθώς απέχει ένα… σκαλοπάτι πριν από τη Σούπερ Λιγκ 2.

Η εισήγηση από το μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας που διέρρευσε την Τετάρτη (22/4) είναι επίσημη και αναφέρει μεταξύ άλλων: Να υποβιβαστούν οι «ερυθρόλευκοι», να αποκλειστεί δια βίoυ από το ποδόσφαιρο ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και να επιβληθεί πρόστιμο 3 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ, σύμφωνα με το άρθρο 27 του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ που αναφέρεται σε «προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα για στοιχηματικούς λόγους» και παραπέμπει για τις ποινές στο άρθρο 29 («επηρεασμός για χειραγώγηση αγώνα») και περιλαμβάνει τις πιο βαριές τιμωρίες των πειθαρχικών κανονισμών.

Επί της ουσίας, το μέλος της ανεξάρτητης Επιτροπής της ΕΠΟ, θεωρεί ότι υπάρχει χειραγώγηση του επίμαχου αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου το 2015 για στοιχηματικούς λόγους. Ανάλογη είναι η εισήγηση και για την ομάδα του Περιστερίου (υποβιβασμός) και πρόστιμο 3 εκατ. ευρώ, ενώ προτείνεται και ο ισόβιος αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο και για τον ιδιοκτήτη του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό.

ethnos.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr