Ομάδα Γυναικών Καλαμπάκας και Ε.Β.Ε Καλαμπάκας: Ημέρα Δράσης στις 28 Απρίλη στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας

0 891

Η Ομάδα Γυναικών και οι ΕΒΕ Καλαμπάκας ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τις Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα σε όλη τη χώρα,στις 28 Απρίλη για να δυναμώσουν οι φωνές μας και μαχητικά να διεκδικήσουμε μέτρα προστασίας της υγείας μας και των οικογενειών μας!

Όπως συμμετείχαμε στην κινητοποίηση των υγειονομικών στις 7 Απρίλη στηρίζοντας την Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου κ Κέντρων Υγείας Νομού Τρικάλων (Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.Τ.)και του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Τρικάλων στηρίζοντας τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ στις 15 Απρίλη,

Συνεχίζουμε αναδεικνύοντας την αξία της κοινής μας δράσης συμμετέχοντας στο νέο κάλεσμα της Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.Τ για το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας,ώστε να αναδειχθούν τα χρόνια προβλήματα,όπου οι εργαζόμενοι δίνουν καθημερινά τη μάχη για την υγεία!

Μας προβάλλουν την ατομική μας ευθύνη!

Όμως η υγεία μας δεν πρέπει να μετριέται με τους νόμους της αγοράς και του κέρδους!

Συμμετέχουμε στη συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 28-04-2020 στις 11π.μ. έξω από την είσοδο του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας.

 

  • Προσλήψεις όλου του αναγκαίου υγειονομικού προσωπικού(ιατροί, νοσηλευτές, φύλακες, τραυματιοφορείς κ.α.)σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας!

 

 

 

  • Δε συμβιβαζόμαστε με την ευέλικτη εργασία που βάζει σε καραντίνα τα δικαιώματα των εργαζομένων!

 

 

*Παίρνουμε τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας.

Ομάδα Γυναικών Καλαμπάκας

ΕΒΕ Καλαμπάκας

27.04.2020

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr