Καλαμπάκα: Θα κλείνει η οδός Τρικάλων, τμήματα της οδού Βλαχάβα και 28ης Οκτωβρίου

2 2.963

Να κλείνει η οδός Τρικάλων και τμήματα των οδών Βλαχάβα και 28ης Οκτωβρίου τις βραδυνές ώρες, αποφάσισε η ομάδα του Δημάρχου Θοδωρή Αλέκου απόψε στην σύσκεψη που έγινε.

Η απόφαση που πάρθηκε ήταν να προχωρήσουν στην υλοποίηση της πρότασης που πέρασε μόνο από την Ποιότητα Ζωής – απορρίφθηκε από την Κοινότητα και το Δημοτικό Συμβούλιο – και η οδός Τρικάλων θα κλείνει από το ξενοδοχείο Διβάνι έως το Δασαρχείο.

Όπως ενημερωθήκαμε για τα παραπάνω από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του Δημάρχου και Σύμβουλο της Κοινότητας Καλαμπάκας κ. Γίδα, την ερχόμενη Παρασκευή θα γίνει συνεδρίαση της Ποιότητας Ζωής για το θέμα με εκ νέου ρυθμίσεις, όπως απαγόρευση της στάθμευσης στην οδό Αγ. Στεφάνου κ.α.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
  1. ΟΧΙάς λέει

    Ο Σινάνης πίνει μπύρες με την ιδέα πως κάποτε θα δρασκελίσει το κατώφλι του δημαρχείου με όσα διαδραματίζονται. Ο Αλέκος κάπου στο βάθος αρχηγός.

  2. Τι αλλά; λέει

    Να φύγουμε από την πόλη για να τους αφήσουμε να πραγματοποιήσουν τα οράματα τους.η μελέτη του κ Τόλη προβλέπει να φύγουμε κ από τα σπίτια μας;απαράδεκτοι.ελεος.ξεφτιλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr