Καιρός: Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις τη νέα εβδομάδα

0 764

Τη Δευτέρα, 22-6-2020 Άστατος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με συννεφιά, βροχές, καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις κυρίως στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο.

Άνεμοι, Βορειοδυτικοί 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στα ηπειρωτικά από 13 έως 30 και στα νησιωτικά τμήματα από 18 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, το πρωί ηλιοφάνεια με συννεφιά, από το μεσημέρι τοπικές βροχές και καταιγίδες. Άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 18 έως 27 βαθμούς.

Στην Αττική, συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι. Άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 19 έως 28 βαθμούς.

Τρίτη-Τετάρτη, 23-24/6/2020
Άστατος καιρός, με διαστήματα ηλιοφάνειας, αυξημένη συννεφιά, τοπικές βροχές και καταιγίδες ισχυρές στα ηπειρωτικά με πιθανές χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί, σταδιακά θα γίνουν Βορειοδυτικοί, 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ΄ αλλάξει σημαντικά.

Πέμπτη έως Σάββατο, 25-27/6/2020
Τις πρωινές ώρες ηλιοφάνεια, από το μεσημέρι άστατος καιρός με συννεφιά, τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά και ορεινά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Οι άνεμοι Βορειοδυτικοί, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιούτα

από makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr