Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη: Απόλυτος κυβερνητικός εμπαιγμός για επιχειρηματίες, επιστήμονες, εργαζόμενους και νέους

0 911

Ενάμιση μήνα από όταν οι επαγγελματίες έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους λόγω της υγειονομικής κρίσης του κορονοϊού και το έκτακτο επίδομα δεν έχει ακόμα καταβληθεί.

Τα 800 ευρώ τον μήνα που υπόσχονταν πριν από 40 μέρες η κυβέρνηση αρχίζει να μοιάζει με “ανέκδοτο”, ενώ η φάρσα με τα 600 ευρώ της τηλεκατάρτισης των επιστημόνων συνεχίζεται.

Μετά το κυβερνητικό φιάσκο και το σκάνδαλο των φιλικών προς την κυβέρνηση ΚΕΚ, το συμπέρασμα είναι ότι ούτε οι επιστήμονες, προς το παρόν, θα λάβουν την παραμικρή ενίσχυση από το “κόμμα της γραβάτας”.

Την ίδια στιγμή ,συνεχίζουν να τρέχουν ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις και μέσα σε αυτό το κλίμα έρχεται κι η άρση κάθε προστασίας στην πρώτη κατοικία.

“Κερασάκι στην τούρτα” της ΝΔ οι μισές συμβάσεις με αναγκαστική μείωση των αποδοχών για τους εργαζόμενους, κυρίως τους πιο νέους, αυτούς που θα απειληθούν περισσότερο από το φάσμα της ανεργίας σε τομείς, όπως ο τουρισμός κι η εστίαση.

Κατά τα άλλα, χειροκροτήματα από τα μπαλκόνια στους υγειονομικούς με τις απλήρωτες υπερωρίες, χειροκροτήματα στους καλλιτέχνες που τυχαία περνούν έξω από το Μαξίμου, αλλά που δεν δικαιούνται τα 800 ευρώ κι όλα βαίνουν καλώς!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr