Αντώνης Σρόιτερ: Τα Μετέωρα εξακολουθούν να μου φαίνονται η καλύτερη λύση για τις κόρες μου

0 2,701

Καλεσμένος στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του εν μέσω πανδημίας, την οικογένειά του που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δε βλέπει τόσο και την ενασχόλησή του με τη δημοσιογραφία.

Όταν η συζήτηση οδηγήθηκε στην προσωπική ζωή και την οικογένεια του δημοσιογράφου και παρουσιαστή ειδήσεων του Alpha, ο ίδιος δήλωσε έτοιμος… – χαριτολογώντας και σαν ανήσυχος αυστηρός πατέρας – να κλείσει τις κόρες του σε μοναστήρι όταν εκείνες πλησιάσουν τα 13 τους έτη!

«Με τα δικά μου κορίτσια δε παίζουμε με τις κούκλες, παίζουμε ξύλο. Προς το παρόν είναι λίγο κορίτσια – αγόρια. Είμαι από τους μπαμπάδες που λένε πως στα δεκατρία θα κλείσουν τις κόρες στο μοναστήρι. Θα είμαι καχύποπτος και καταπιεστικός με τα υποψήφια φλερτ πιστεύω. Βέβαια, μιλώντας με ανθρώπους και φίλους που έχουν μεγαλύτερα παιδιά από μένα μου είπαν ότι η ζωή διδάσκει στην πορεία πως συμβιβάζεσαι και είσαι υποχρεωμένος να συμβιβαστείς.

Γιατί πάρα πολύ απλά, την κατάσταση δεν την ελέγχεις, ξεφεύγει από τα δικά σου χέρια. Και αν το πάρεις όλο αυτό με τσαμπουκά βγαίνεις χαμένος.

Ακούω όλα αυτά τα “γνώρισε τον φίλο της κόρης σου να τον έχεις από κοντά κλπ”. Και λέω “τι είναι αυτά που λέτε;” Δε ξέρω, τα Μετέωρα εξακολουθούν να μου φαίνονται η καλύτερη λύση είπε ο κ. Σρόϊτερ.

Σε αυτή τη φάση που τα παιδιά είναι πολύ μικρά, είμαι εγώ πιο αυστηρός από τη μαμά τους»,

star.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.