Φωτεινό – Αγιοφυλλικός 2 – 1

Μόλις 2ʼ χρειάστηκε η ομάδα του Φωτεινού για να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, σε αγώνα που έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του όπου επικράτησε του Αγιοφυλλικού με σκορ 2-1.

0 260

Μόλις 2ʼ χρειάστηκε η ομάδα του Φωτεινού για να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, σε αγώνα που έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του όπου επικράτησε του Αγιοφυλλικού με σκορ 2-1.

Μόλις 2ʼ χρειάστηκε η ομάδα του φωτεινού για να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, σε αγώνα που έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του όπου επικράτησε του Αγιοφυλλικού με σκορ 2-1.

Αποφασιστικά ξεκίνησαν οι δύο ομάδες την αναμέτρηση, και από το πρώτο λεπτό έδειξαν διάθεση να κυνηγήσουν το γρήγορο γκολ. Ο Αγιοφυλλικός βρήκε πρώτος την πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Καραλή να φεύγει στην πλάτη της άμυνας του Φωτεινού, όμως το πλασέ του ήταν πολύ άστοχο. Το Φωτεινό δημιούργησε με την σειρά του 1-2 προϋποθέσεις για το γκολ, όμως με την πάροδο του χρόνου η ομάδα του Γιάννη Κέφου ανέβασε απόδοση και προσπάθησε να απειλήσει άμεσα την εστία του Φωτεινού. Δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για το γκολ είχε και ο Ψαρής , ο οποίος με δυνατό σουτ στο 22′ σημάδεψε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Φωτεινού. Η φάση αυτή ανέβασε την αυτοπεποίθηση του Αγιοφυλλικού, ο οποίος σταδιακά ανέβασε απόδοση και είχε νέα καλή ευκαιρία στο 33′ με τον Καραλή , ο οποίος έφυγε και πάλι στην πλάτη της άμυνας του Φωτεινού και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ0-1.Στη συνέχεια η ομάδα του Αγιοφυλλικού έχασε 1-2 ακόμα καλές ευκαιρίες να πετύχει κι ένα δεύτερο τέρμα. Η ομάδα του Φωτεινού τιμώρησε την αστοχία του Αγιοφυλλικού, αφού βγήκε στην επίθεση κέρδισε κόρνερ και με δυνατό σουτ που επιχείρησε εντός περιοχής παίχτης του Φωτεινού ισοφάρισε στο 44ʼ σε 1-1.

Στην επανάληψη, το Φωτεινό κατάφερε να πάρει νωρίς προβάδισμα στο σκορ και μάλιστα μόλις στο 46ʼμε δυνατό συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στην γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Καλτσά. Αμέσως ο Γιάννης Κέφος ενίσχυσε την επιθετική του γραμμή με εξωτερικές αλλαγές, Τρέλλη, Μησιάρη, χάνοντας πολλές καλές ευκαιρίες . Στα τελευταία λεπτά, η ομάδα του Αγιοφυλλικού έριξε όλες τις δυνάμεις της μπροστά δίχως όμως ουσία, με συνέπεια το Φωτεινό να πανηγυρίσει τελικά το πρώτο τρίποντο.

ΕΠΑΙΞΑΝ για τον Αγιοφυλλικό: ΚΑΛΤΣΑΣ Κ. ΨΑΡΗΣ Χ. ΠΟΡΤΙΚΑΣ Κ. ΚΕΦΟΣ Σ. ΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α. ΜΑΝΩΛΗΣ Δ. (50ʼ ΤΡΕΛΛΗΣ Ε. ) ΠΟΡΤΙΚΑΣ Ν. ΜΠΕΛΟΣ Π. ΚΑΡΑΛΗΣ Γ. (56ʼ ΜΗΣΙΑΡΗΣ Ν.) ΓΚΟΥΛΙΑΦΑΣ Δ.(78ʼ ΘΕΟΧΑΡΗΣ Π.)

Πάντως αν θέλουμε να μιλάμε για αναβάθμιση της Γʼ τοπικής κατηγορίας στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να αναλάβουνε και η ίδιες οι ομάδες τις ευθύνες που τις αναλογούν στα θέματα των γηπέδων όσων αφορά αποδυτήρια, δοκάρια χωρίς δίχτυα, κατάσταση αγωνιστικού χώρου κ.λπ. Οι δυο ομάδες προχθές αγωνίστηκαν σε ένα ακατάλληλο αλλά και επικίνδυνο γήπεδο για τη σωματική τους ακεραιότητα ,και ήταν ευτύχημα που δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Αλλά ίδιες ευθύνες αναλογούνε και στ ην ΕΠΣΤ αλλά και στους Διαιτητές που επιτρέπουν την διεξαγωγή του αγώνα.

 

 

{loadposition mag}

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr