Σχολιασμοί….

Με το δικό του μάτι σχολιάζει τα παρακάτω θέματα ο καλός μας φίλος από τα Τρίκαλα, Νίκος Σαλέπης και τα οποία θέλει να τα μοιραστεί μαζί μας, μέσα και από το kalabakacity.gr. Τα θέματα που θα δείτε, δημοσιεύονται και σε περασμένα φύλλα της εβδομαδιαίας εφημερίδας "Τριήμερο". Ας τα δούμε λοιπόν..

0 378

Με το δικό του μάτι σχολιάζει τα παρακάτω θέματα ο καλός μας φίλος από τα Τρίκαλα, Νίκος Σαλέπης και τα οποία θέλει να τα μοιραστεί μαζί μας, μέσα και από το kalabakacity.gr. Τα θέματα που θα δείτε, δημοσιεύονται και σε περασμένα φύλλα της εβδομαδιαίας εφημερίδας "Τριήμερο". Ας τα δούμε λοιπόν..

Με το δικό του μάτι σχολιάζει τα παρακάτω θέματα ο καλός μας φίλος από τα Τρίκαλα, Νίκος Σαλέπης και τα οποία θέλει να τα μοιραστεί μαζί μας, μέσα και από το kalabakacity.gr. Τα θέματα που θα δείτε, δημοσιεύονται και σε περασμένα φύλλα της εβδομαδιαίας εφημερίδας "Τριήμερο". Ας τα δούμε λοιπόν..

 

Καλαμπακιώτικοι διάλογοι…

Μπουτίνας: Είστε έτοιμοι παιδιά, μπορώ να τουφεκίσω;

Γεωργίου: Τώρα αυτός ξέρει από τουφέκια; Αφού είναι άσχετος. Δεν έβαζαν εμένα να τουφεκίσω μιας και είμαι κυνηγός και έχω την έγκριση του υπουργείου Δικαιοσύνης!!!

Μαντάμ: Πω πω! Τώρα τι κάνουμε;

Γεωργίου: Μη φοβάσαι μαντάμ, το πολύ πολύ να τρυπήσει κανένα κεραμίδι απέναντι.

Μπουτίνας: Παιδιά θέλω να σας ανακοινώσω κάτι!!! Δεν υπάρχουν σκυλιά για να σας κυνηγάνε, έφυγαν μαζί με τα μαντριά, οπότε μπορείτε να τρέξετε χαλαρά και χωρίς άγχος, να σας φτάνει και ο Γεωργίου.

Γεωργίου: Δήμαρχε εγώ προπόνηση θέλω να κάνω. Είναι στα πλαίσια της προετοιμασίας μου για τον επόμενο γύρο κόντρα στον Κοτρώνη!!!

Σχόλιο: Δήμαρχε την επόμενη χρονιά κανόνισε να επαναφέρεις τα σκυλιά για να κυνηγάνε τους δρομείς, να δεις για πότε θα φτάσουν στα Τρίκαλα!!! Γιατι φέτος διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν έκαναν καλούς χρόνους. Όσο για τον Γεωργίου, αυτός κυνηγός είναι και ξέρει από σκυλιά… θα τα στείλει κατευθείαν να δαγκώσουν τον Κοτρώνη!!!

Ντοπαρισμένος βρέθηκε ο γιατρός Χρήστος Γκίμτσας!!!

Ντοπαρισμένος βρέθηκε την περασμένη βδομάδα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο γνωστός ορθοπεδικός γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Χρήστος Γκίμτσας. Την έρευνα πραγματοποίησε αιφνιδιαστικά κλιμάκιο της Νομαρχίας Τρικάλων με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντινομάρχη κ. Τσίγκα (ο οποίος είναι ειδικός σε θέματα παράξενων συμπεριφορών). Σύμφωνα με τον κ. Τσίγκα πολλοί συμπολίτες μας που διάβασαν το βιβλίο του κ. Γκίμτσα, σώθηκαν την τελευταία στιγμή από βαριά κατάθλιψη της μορφής hvafwkfb. Επισκεπτόμενοι τον κ. Τσίγκα τους έδωσε τη συμβουλή να πάνε επειγόντως σε ένα κατάστημα αθλητικών ειδών και να αγοράσουν φόρμα, παπούτσια και να γραφτούνε στο Σύλλογο δρομέων Τρικάλων. (…βλέπω σε λίγο καιρό να ξεπουλάνε τα μαγαζιά και να τρέχουμε όλοι μας). Αυτή η συμπεριφορά αυτών που διάβασαν το βιβλίο, είναι απόλυτα δικαιολογημένη, διότι είναι ένα πραγματικά αξιόλογο βιβλίο που σκοπό έχει να σε προβληματίσει να σε αναστατώσει και να σε κάνει να βλέπεις με άλλο μάτι τον κόσμο και το κυριότερο είναι να σε κάνει να σηκωθείς από τον καναπέ. Απόλυτα δικαιολογημένος ο τίτλος του: «Σήκω από τον καναπέ».

gimtsas.jpg

Το βιβλίο απευθύνετε σε όλο τον κόσμο, σε μικρούς και μεγάλους, σε αυτούς που κάνουν μία έντονη καθιστική ζωή χωρίς ενδιαφέροντα, σε αυτούς που τα περιμένουν όλα από τους άλλους, σε αυτούς που είναι απογοητευμένοι, σε αυτούς που δεν είναι ερωτευμένοι, σε αυτούς που είναι κατατρεγμένοι, σε αυτούς που θέλουν να χάσουν κιλά, σε αυτούς που θέλουν να βάλουν κιλά, σε αυτούς που είναι Ντοπαρισμένοι (εξαιρούνται οι παρόντες!) και το κυριότερο σε αυτούς που δεν θέλουν να τους λένε «Πολίτες του καναπέ» (πάλι εξαιρούνται οι παρόντες!) κ.λ.π.-κ.λ.π. Το βιβλίο βασίζετε σε επιστημονικά δεδομένα και σε μεγάλο μέρος του, στην πείρα την οποία ο γιατρός Χρίστος Γκίμτσας απέκτησε ασκώντας Ιατρική τα τόσα χρόνια που είναι στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, αλλά και στην κοινωνικότητά του. Το να βρεθεί ντοπαρισμένος ο γιατρός έπρεπε να το είχαμε φανταστεί, διότι δεν μπορεί ένα ολόκληρο βιβλίο να το έχει γράψει μόλις σε δύο Καλοκαίρια, συγχρόνως να ασκεί τα καθήκοντά του σαν γιατρός και να κάνει και μπάνιο στα βαθειά!!! Ο γιατρός γνωστός και για το ακμαίο χιούμορ που διαθέτει, μας έκανε και μια δήλωση σαν σλόγκαν του βιβλίου του: «Ο καναπές είναι για άλλα πράγματα!!!» (αρκεί να είναι διθέσιος και πάνω προφανώς ε;). Τι εννοείτε γιατρέ μου; Το αναλύετε αυτό μέσα στο βιβλίο; Πάντως εκτίμησή μας είναι ότι ο γιατρός όταν εμπνεύστηκε τον τίτλο του βιβλίου του, σίγουρα ήταν στον καναπέ αραγμένος. Όσο γι’ αυτούς που θα το διαβάσουν, θα χρειαστούνε σίγουρα να καθίσουν κανένα μήνα στον καναπέ. Εμείς πάντως που αρχίζαμε να διαβάζουμε το βιβλίο στον καναπέ, προβληματιστήκαμε και αναστατωθήκαμε. Κι έτσι σηκωθήκαμε απ’ τον καναπέ και ρίξαμε μια ξάπλα στο κρεβάτι…..!!!!!

 

 

Η Στέλλα και ο νέος… Πρόεδρος

Στέλλα: Μας φεύγει και ο δικός μας ο Πρόεδρος ο κ. Γκορίτσας Πρόεδρε..! Πρόεδρος: Γιατί φεύγει αυτός που πάει;
Στέλλα: Παίρνει σύνταξη, πριν τον πιάσει το νέο Ασφαλιστικό!!!
Πρόεδρος:
Χα! Χα! Χα! Ε και τι θέλετε τώρα από μένα;
Στέλλα: Μήπως θα μπορούσατε να αναλάβετε εσείς Πρόεδρος; Δεν μπορεί να στεριώσει κανένας…!
Πρόεδρος: Χα! Χα! Χα! Μπρίτς που θα γίνω Πρόεδρος εδώ. Τι το περάσατε το Νοσοκομείο, ποδοσφαιρική ομάδα που αλλάζει συνέχεια προπονητές; Δεν είδατε τι έπαθε ο Τάκης Λεμονής… κι ας παίρνει τώρα το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!!! Εγώ ρώτησα πάντως μία χαρτορίχτρα και μου είπε ότι το Νοσοκομείο Τρικάλων είναι στοιχειωμένο! Γι’ αυτό δεν μπορεί να στεριώσει κανένας Πρόεδρος. Καλύτερα να πάρετε κανένα Παπά να σας διαβάσει για το θέμα αυτό.
Στέλλα: Ευχαριστούμε κ. Πρόεδρε μας διαφωτίσατε πλήρως.
Πρόεδρος: Φεύγω τώρα γιατί έχω ραντεβού με τον σύζυγό σας και τον ΑΝΤ1. Θα γίνει on line σύνδεση με το eTrikala για το θέμα της Τηλεϊατρικής. Θα βγάλουμε καρδιογραφήματα σε μερικούς που έχουν διαβάσει τις τελευταίες δημοσκοπήσεις…. Πάντως έχετε και μερικά καλά εδώ στα Τρίκαλα εκτός από τα τρία καλά, είστε μπροστά στην τεχνολογία!!!

stella.jpg

 

Η μεγάλη Βεντέτα…

Μαράβας: Σιγά ρε Κίτσιο θα με σκοτώσεις, πάρε αυτήν τη μακριά κάνη παραπέρα, τι ματιάζεις;

Μάμαλης: Κοιτάω να πετύχω το στόχο μου ρε Κώτσιο, να παράγω βιοαέριο απ’ τα γουρνόσκατα και να σταματήσει ο τόπος να βρωμάει.

Μαράβας: Για να καταλάβω δηλαδή, παράγεται βιοαέριο απ’ τα επεξεργασμένα γουρνόσκατα;

Μάμαλης: Ναι ρε ξάδερφε τι λέμε τώρα!!!

Μαράβας: Τώρα εγώ επειδή διαθέτω επιχειρηματικό μυαλό, θα προτείνω να «αερίζονται», μια φορά τουλάχιστον την ημέρα όλοι οι Δημότες του Δήμου Πιαλείων και να μαζεύουμε το αέριο το οποίο θα είναι και παραγωγή μας. Σωστός;

Μάμαλης: Καλό αυτό Κώτσιο δεν το είχα σκεφτεί!

Μαράβας: Χε χε χε, για να πας μπροστά πρέπει να ‘χεις όραμα.

Μάμαλης: Δε μας είπες ρε ξάδερφε εσύ τι ματιάζεις τόσο ψηλά;

Μαράβας: Εγώ Κίτσιο έχω υψηλούς στόχους, βγήκα στο κυνήγι των ψήφων από τώρα για να σε προλάβω. Όταν θα γίνει ο «Καποδίστριας 2», σαν Πελέ που είμαι, θα σας κάνω μια ντρίπλα όλους και θα πάω για… δε σι μαρτυράου. Έλα να το γιορτάσουμε από τώρα, έχω φτιάξει κάτι οικολογικά λουκάνικα πιστοποιημένα με ISO 2007 και κάτι γιαουρτάκια με 0% απιστοποίητα ακόμη, από το εργοστάσιο γάλακτος.

Μάμαλης: Δεν έρχεσαι σε μένα να τα πούμε καλύτερα και να καθίσουμε σε κάτι καινούργια καρεκλάκια που έχω φτιάξει πιστοποιημένα με ISO 2008;

maravas_mamalis.jpg

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.