Συνελήφθη ο δολοφόνος του 40χρονου στο κέντρο της Αθήνας

Ένας Αλβανός 23 χρόνων είναι ο δράστης της δολοφονίας του 40χρονου που πυροβολήθηκε μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας στις 3 Μαρτίου. Το θύμα που ήταν συνεπιβάτης σε IX αυτοκίνητο διαπληκτίστηκε με τον δράστη που επέβαινε σε σκούτερ για την προτεραιότητα των οχημάτων.

0 343

Ένας Αλβανός 23 χρόνων είναι ο δράστης της δολοφονίας του 40χρονου που πυροβολήθηκε μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας στις 3 Μαρτίου. Το θύμα που ήταν συνεπιβάτης σε IX αυτοκίνητο διαπληκτίστηκε με τον δράστη που επέβαινε σε σκούτερ για την προτεραιότητα των οχημάτων. Ένας Αλβανός 23 χρόνων είναι ο δράστης της δολοφονίας του 40χρονου που πυροβολήθηκε μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας στις 3 Μαρτίου. Το θύμα που ήταν συνεπιβάτης σε IX αυτοκίνητο διαπληκτίστηκε με τον δράστη που επέβαινε σε σκούτερ για την προτεραιότητα των οχημάτων.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το Διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής ταξίαρχο Γρηγόρη Μπαλάκο, ο 23χρονος Αλβανός ο οποίος οδηγούσε μοτοσυκλέτα είχε λογομαχήσει με 70χρονο βιοτέχνη οδηγό αυτοκινήτου, γιατί τον “έκλεισε” στη διασταύρωση των οδών Χίου και Νεοφύτου Μεταξά.

Ο καυγάς εντάθηκε κάποια στιγμή με αποτέλεσμα το θύμα, που ήταν υπάλληλος του 70χρονου και καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού να βγει από το αυτοκίνητο και να γρονθοκοπήσει τον κατηγορούμενο.

Ο 23χρονος, όπως ομολόγησε ο ίδιος, πήγε τότε στο σπίτι του που είναι σε μικρή απόσταση, πήρε από υπόγεια αποθήκη ένα πιστόλι το οποίο όπως λέει είχε αγοράσει στην Ομόνοια έναντι 200 ευρώ και το έκρυβε εκεί και στη συνέχεια πέρασε από καφετέρια και βρήκε τον 24χρονο φίλο του, από τον οποίο ζήτησε να οδηγεί το δίκυκλο για να βρουν τον άνθρωπο που τον έδειρε.

Στην οδό Ηπείρου πράγματι βρήκαν το αυτοκίνητο που είχε εγκλωβιστεί από την κίνηση και ο 23χρονος πλησίασε και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον Σπηλιόπουλο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Αμέσως μετά εξαφανίστηκαν, ενώ ο 23χρονος έκρυψε το δίκυκλο πίσω από το σταθμό Λαρίσης και το πιστόλι στο παρκάκι της Ακαδημίας Πλάτωνος, όπου και βρέθηκε από τους αστυνομικούς.

Ο 23χρονος εντοπίστηκε χθες από αστυνομικό της Ασφάλειας, ο οποίος πρόσεξε το δίκυκλο το οποίο είναι σπάνιο και αναζητούνταν όλες αυτές τις μέρες, κατάλαβε ότι ήταν αυτό που έψαχναν οι αρχές και χωρίς να διστάσει επιτέθηκε στον οδηγό του και τον ακινητοποίησε.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στην Ασφάλεια όπου ομολόγησε με λεπτομέρειες την πράξη του.

Λίγο αργότερα συνελήφθη και ο 24χρονος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε πως ο φίλος του είχε σκοπό να σκοτώσει τον άνθρωπο με τον οποίο είχε φιλονικήσει, γι’αυτό παραπέμπεται στον εισαγγελέα για απλή συνέργεια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr