Στα Τρίκαλα ο ζωντανός θρύλος των υπεραποστάσεων Γιάννης Κούρος

Στα Τρίκαλα έκανε Πάσχα και συγκεκριμένα στη Ράξα, ο ζωντανός θρύλος των υπεραποστάσεων Γιάννης Κούρος. Φιλοξενήθηκε όπως και πέρση από τον επιστήθιο φίλο του, μαραθωνοδρόμο Λάκη Μπαρτζιώκα.

0 408

Στα Τρίκαλα έκανε Πάσχα και συγκεκριμένα στη Ράξα, ο ζωντανός θρύλος των υπεραποστάσεων Γιάννης Κούρος. Φιλοξενήθηκε όπως και πέρση από τον επιστήθιο φίλο του, μαραθωνοδρόμο Λάκη Μπαρτζιώκα.

Στα Τρίκαλα έκανε Πάσχα και συγκεκριμένα στη Ράξα, ο ζωντανός θρύλος των υπεραποστάσεων Γιάννης Κούρος. Φιλοξενήθηκε όπως και πέρση από τον επιστήθιο φίλο του, μαραθωνοδρόμο Λάκη Μπαρτζιώκα. Μπορεί ο Γιάννης να μην έφαγε αρνάκι, γιατί έτσι επέβαλε το διαιτολόγιο, έφαγε όμως φρέσκα αυγά Ραξιώτικα με λαχανόπιτα και ήπιε μαζί μας το κρασί των «δρομέων», του φίλου μας του δρομέα Βλάση Καραβασίλη από τη Νέα Μάκρη. Το «σιωπηρό θηρίο» όσες μέρες ήταν στην περιοχή μας, δεν σταμάτησε φυσικά να τρέχει και να προετοιμάζεται για τον επόμενο μεγάλο αγώνα. Ο Κούρος το τελευταίο χρονικό διάστημα βάλθηκε να μας τρελάνει με τις επιδώσεις του, τιμώντας πάντα τα Ελληνικά χρώματα στο εξωτερικό. Σε δέκα μέρες περίπου θα σας ανακοινώσουμε μέσω όλου του τοπικού τύπου, τι το απίστευτο θα έχει κάνει!!! Προς το παρόν, μετά από επιθυμία του ιδίου θα κρατηθεί μυστικό. Σεβαστό φίλε Γιάννη και σου ευχόμαστε να τα καταφέρεις, η σκέψη μας θα είναι σε σένα. Γιάννη μου έχω πάρει ένα καινούργιο αυτοκίνητο και θέλω να το στρώσω σε καμιά 500αριά χλμ. μπορώ να σ’ ακολουθήσω; Να κάνεις όμως καμιά στάση για να μη κάψω τη μηχανή από τώρα!!! Στη φωτό ο Γιάννης Κούρος στη μέση, μαζί με τους Μαραθωνοδρόμους του Συλλόγου δρομέων Τρικάλων Λάκη Μπαρτζιώκα από δεξιά και με την αφεντιά μας από αριστερά. Όποιος θέλει μπορεί να επισκεφθεί την προσωπική ιστοσελίδα του Γιάννη Κούρου στο www.yianniskouros.com

 

yanniskouros1.jpg
του Νίκου Σαλέπη

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr