Σημαντική αλλαγή του καιρού

Αλλάζει δραματικά το σκηνικό του καιρού με θυελλώδεις ανέμους που θα φτάσουν έως και τα 10 μποφόρ αλλά και με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι φορείς και οι υπηρεσίες από τη Γ.Γ.Π.Π. και βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας πολιτικής προστασίας, ώστε να παρέμβουν άμεσα εάν αυτό απαιτηθεί.

0 366

Αλλάζει δραματικά το σκηνικό του καιρού με θυελλώδεις ανέμους που θα φτάσουν έως και τα 10 μποφόρ αλλά και με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι φορείς και οι υπηρεσίες από τη Γ.Γ.Π.Π. και βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας πολιτικής προστασίας, ώστε να παρέμβουν άμεσα εάν αυτό απαιτηθεί. Αλλάζει δραματικά το σκηνικό του καιρού με θυελλώδεις ανέμους που θα φτάσουν έως και τα 10 μποφόρ αλλά και με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι φορείς και οι υπηρεσίες από τη Γ.Γ.Π.Π. και βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας πολιτικής προστασίας, ώστε να παρέμβουν άμεσα εάν αυτό απαιτηθεί. Παράλληλα η Γ.Γ.Π.Π., εφιστά την προσοχή των πολιτών και προτείνει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα.

Έτσι λοιπόν σημαντική μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα σε όλη τη χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις ανέμους και τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ, για την Πέμπτη θα επικρατήσουν από νωρίς το πρωί θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 9 με 10 μποφόρ στη δυτική Ελλάδα και στη συνεχεία στην υπόλοιπη χώρα. Η θερμοκρασία στην Αττική θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς κελσίου και στη Θεσσαλονίκη από 3 έως 12 βαθμούς κελσίου.
Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται από το μεσημέρι της Παρασκευής και από τα δυτικά ενώ ύφεση θα υπάρξει από το Σάββατο.

Μέτρα αυτοπροστασίας διατίθενται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Π.Π. και επιπλέον διανέμονται στις Νομαρχίες και Περιφέρειες ανά την Επικράτεια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr