Ολυμπιακός πέντε αστέρων!

Μία αξιομνημόνευτη βραδιά χάρισε ο Ολυμπιακός στους φίλους της ομάδας του. Πέντε γκολ, τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ και το σημαντικότερο μία ιστορική νίκη που τον διατηρεί στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

0 352

Μία αξιομνημόνευτη βραδιά χάρισε ο Ολυμπιακός στους φίλους της ομάδας του. Πέντε γκολ, τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ και το σημαντικότερο μία ιστορική νίκη που τον διατηρεί στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Μία αξιομνημόνευτη βραδιά χάρισε ο Ολυμπιακός στους φίλους της ομάδας του. Πέντε γκολ, τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ και το σημαντικότερο μία ιστορική νίκη που τον διατηρεί στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο Γκαλέτι άνοιξε το σκορ εις βάρος της Μπενφίκα. Στο 17’ ο Πατσατζόγλου με αριστερό σουτ διαμόρφωσε το 2-0.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έπρεπε να κάνουν υπομονή μόλις επτά λεπτά για να σηκωθούν όλοι ξανά από τις θέσεις τους και να πανηγυρίσουν το τρίτο γκολ, όταν ο Ντιόγκο ξεγέλασε δύο Πορτογάλους και διαμόρφωσε το 3-0.

Οι Λουζιτανοί που αγωνίστηκαν χωρίς τον Κώστα Κατσουράνη (έμεινε στον παγκο) μείωσαν στο 33’ σε 3-1 με κοντινό σουτ του Νταβίντ Λουίζ.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν είχαν ακόμα τελειώσει τις προσπάθειες τους στο πρώτο ημίχρονο και ο συνδυασμός Ντιόγκο-Γκαλέτι-Μπελούτσι έχρισε σκόρερ τον τελευταίο. Η πάσα του Ντιόγκο για το 4-1 ήταν… όλα τα λεφτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει τον θρίαμβο του στο 54’. Ο Γκαλέτι πραγματοποίησε κάθετη μπαλιά προς τον Ντιόγκο και ο τελευταίος νίκησε τον… ταλαίπωρο Κιμ.

Η αντίπαλος της ελληνικής ομάδας την ερχόμενη εβδομάδα, η Μέταλιστ «έκλεψε» τη νίκη (0-1) από τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη. Οι Τούρκοι είχαν τις ευκαιρίες, αλλά το μοναδικό σημείωσε ο Έντμαρ στο 81’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πάντος, Ντομί, Αντζας, Αβ. Παπαδόπουλος, Ντούντου, Πατσατζόγλου, Γκαλέτι (59’ Λέτο), Τζότρτζεβιτς, Μπελούτσι (75’ Όσκαρ), Ντιόγκο (70’ Κοβάσεβιτς).

ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Κίκε Φλόρες): Κιμ, Μάξι Περέιρα, Νταβίντ Λουίζ, Σίντεϊ, Ριμπέιρο, Αμορίμ (59’ Μπαλμπόα), Μπίνια, Γεμπντά (75’ Μάρτινς), Ρέγες, Νούνο Γκόμες (56’ Ουρέτα), Σουάζο.

Β’ Ομιλος
1.Γαλατασαράι 6
2.Μέταλιστ 4
3.Ολυμπιακός 3
4.Χέρτα 2
5.Μπενφίκα 1

πηγή: e-tipos

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr