Μίνι καύσωνας

Κοντά στους 38 βαθμούς Κελσίου θα βρεθεί ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες, δημιουργώντας τον πρώτο μίνι καύσωνα του φετινού καλοκαιριού. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η άνοδος της θερμοκρασίας θα αρχίσει από αύριο Τρίτη.

0 142

Κοντά στους 38 βαθμούς Κελσίου θα βρεθεί ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες, δημιουργώντας τον πρώτο μίνι καύσωνα του φετινού καλοκαιριού. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η άνοδος της θερμοκρασίας θα αρχίσει από αύριο Τρίτη. Κοντά στους 38 βαθμούς Κελσίου θα βρεθεί ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες, δημιουργώντας τον πρώτο μίνι καύσωνα του φετινού καλοκαιριού.
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η άνοδος της θερμοκρασίας θα αρχίσει από αύριο Τρίτη. Ο υδράργυρος στην Αθήνα θα δείξει τους 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, τους 36.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα βόρεια ορεινά, και το θερμόμετρο θα ανέβει κατά τόπους στους 38 βαθμούς Κελσίου.
Την Πέμπτη, το σκηνικό του καιρού θα διατηρηθεί με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα βόρεια και μεμονωμένες καταιγίδες στα βορειοανατολικά, με τη θερμοκρασία να διατηρείται στα ίδια επίπεδα.

Υποχώρηση της ζέστης αναμένεται από την Παρασκευή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.