Κουκουλοφόροι άρπαξαν τρόφιμα και τα μοίρασαν

Μια ομάδα κουκουλοφόρων – γύρω στα 15 άτομα σύμφωνα με την αστυνομία – μπήκαν σήμερα σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, στη Θεσσαλονίκη και αφού άρπαξαν τρόφιμα από τα ράφια του καταστήματος, πήγαν ανενόχλητοι σε παρακείμενη λαϊκή αγορά, όπου και τα μοίρασαν.

0 345

Μια ομάδα κουκουλοφόρων – γύρω στα 15 άτομα σύμφωνα με την αστυνομία – μπήκαν σήμερα σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, στη Θεσσαλονίκη και αφού άρπαξαν τρόφιμα από τα ράφια του καταστήματος, πήγαν ανενόχλητοι σε παρακείμενη λαϊκή αγορά, όπου και τα μοίρασαν. Μια ομάδα κουκουλοφόρων – γύρω στα 15 άτομα σύμφωνα με την αστυνομία – μπήκαν σήμερα σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, στη Θεσσαλονίκη και αφού άρπαξαν τρόφιμα από τα ράφια του καταστήματος, πήγαν ανενόχλητοι σε παρακείμενη λαϊκή αγορά, όπου και τα μοίρασαν.

Το περιστατικό έγινε στις 12.40 μετά το μεσημέρι, σε σούπερ μάρκετ, που βρίσκεται επί της οδού Τσιαπάνου, στην περιοχή της Τούμπας. Οι κουκουλοφόροι μπήκαν μέσα με καρότσια, τα οποία και γέμισαν με διάφορα τρόφιμα, ενώ βγήκαν από το κατάστημα, χωρίς να απειλήσουν τις ταμίες αλλά πέταξαν φέιγ βολάν, στα οποία αναγράφονταν συνθήματα κατά της ακρίβειας.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν σε παρακείμενο δρόμο, όπου γινόταν σήμερα λαϊκή αγορά και άρχισαν να μοιράζουν τα τρόφιμα στους καταναλωτές. Αμέσως μετά αποχώρησαν, πριν προλάβουν να επέμβουν οι αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν ειδοποιηθεί από το προσωπικό του σούπερ μάρκετ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr