Κλήρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας

Στο Edelweiss Live πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 8 Ιανουαρίου 2009, η κλήρωση των δώρων της διαφημιστικής καμπάνιας που ξεκίνησε ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας αρχές του περασμένου Δεκέμβρη.

0 280

Στο Edelweiss Live πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 8 Ιανουαρίου 2009, η κλήρωση των δώρων της διαφημιστικής καμπάνιας που ξεκίνησε ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας αρχές του περασμένου Δεκέμβρη.

Στο Edelweiss Live πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 8 Ιανουαρίου 2009, η κλήρωση των δώρων της διαφημιστικής καμπάνιας που ξεκίνησε ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας αρχές του περασμένου Δεκέμβρη. Στην εκδήλωση βρέθηκαν καταστηματάρχες της πόλης, που στήριξαν αυτή την προσπάθεια και σίγουρα έχει το ανάλογο θετικό αποτέλεσμα. Στην εκδήλωση πέραν του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου και καταστηματαρχών, έδωσαν το παρών, ο αντινομάρχης Τρικάλων κ. Βασίλης Μπούρας, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Βύρωνας Μπουτίνας, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κ. Δημ. Σακελλαρίου, ο αντιδήμαρχος κ. Παπαπούλιος Γιάννης, δημοτικοί σύμβουλοι και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιαγιάκος.

Οι λαχνοί που κερδίζουν:

  • 67111 Μοτοποδήλατο – Στεργιάρη Χριστίνα
  • 76623 Ηλεκτρική Σκούπα – Ντίνα Τζοφόλη
  • 32361 Στεγνωτήριο – Βαϊτσα Μέλλιου
  • 38068 Τηλεόραση 32” – Ιουλία Παπά
  • 44896 Πλυντήριο πιάτων – κα. Βασιλική
  • 29801 Laptop από το Power Tech – Νίκη Κρίτσα
  • 9182 Laptop από την ΠΥΞΙΔΑ – Σιώμου Ρένα
  • 20334 play station – κα. Ναστογιάννη
  • 50666 psp -κα. Βίκυ
  • 23648 Ποδήλατο -κα. Ζαλαβρά

Αυτοί είναι οι αριθμοί και τα ονόματα που κερδίζουν τα δώρα. Όσοι έχουν τους παραπάνω αριθμούς ας έρθουν σε επαφή με τους ανθρώπους του Εμπορικού Συλλόγου. Πάντως έχουν ειδοποιηθεί μιας και στους λαχνούς αναγραφόταν και οι τηλεφωνικοί αριθμοί του κάθε τυχερού.

Emporikos_8_1_2008IMG_6507.jpg
  Ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Καλαμπάκας κ. Θεολόγης Μαντάρας
Emporikos_8_1_2008IMG_6491.jpg
Το παρών έδωσαν επαγγελματίες της πόλης μας. Στην φωτογραφία διακρίνουμε τους: Ευτυχία Μπουκουβάλα με το κατάστημα Piccolino, τον Γιώργο Τσακνάκη με τα υποδήματα "Τσακνάκης" και την Νικολέτα Μπέκου με το κατάστημα Divya All For Woman 
Emporikos_8_1_2008IMG_6496.jpg
Αριστερά ο Δημήτρης Ζηνοδωράκης, ηχολήπτης  του Edelweiss Live ενώ την μουσική επένδυση στην όμορφη βραδιά έκανε ο ανεπανάληπτος Άγγελος Σγάρας ή αλλιώς dj angel R.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr