Κάπνισμα τέλος

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για την «προστασία ανηλίκων από τον καπνό και τα αλκοολούχα ποτά».

tsigaro.jpg
0 150

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για την «προστασία ανηλίκων από τον καπνό και τα αλκοολούχα ποτά». Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για την «προστασία ανηλίκων από τον καπνό και τα αλκοολούχα ποτά».

Με το νομοσχέδιο απαγορεύεται πλήρως, από 1/1/2010 το κάπνισμα και η κατανάλωση προϊόντων καπνού σε όλους τους δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους (κλειστούς ή στεγασμένους), που χρησιμοποιούνται για παροχή εργασίας, σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στους παντός είδους κλειστούς χώρους αναμονής, σε όλους τους χώρους των αεροδρομίων, σταθμών μεταφορικών μέσων και επιβατικών σταθμών λιμένων και στα παντός είδους κυλικεία και μέσα μαζικής μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων και των ταξί και αγοραίων. Επίσης, απαγορεύεται σε ανήλικους η είσοδος και παραμονή, καθώς και η απασχόληση σε κέντρα διασκέδασης και αμιγή μπαρ, καθώς και η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών σε όλα τα δημόσια κέντρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.