Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων

Δύσκολες ώρες πέρασε ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ μετά από ισχαιμικό επεισόδιο (έμφραγμα) που υπέστη την Δευτέρα το απόγευμα. Ο Μητροπολίτης μιλώντας στην στήλη μας (Η ΕΡΕΥΝΑ) χθες το μεσημέρι μας μετέφερε την περιπέτειά του ζητώντας να μεταφέρουμε τις ευχαριστίες του κόσμου που ανησύχησαν και ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του.

0 389

Δύσκολες ώρες πέρασε ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ μετά από ισχαιμικό επεισόδιο (έμφραγμα) που υπέστη την Δευτέρα το απόγευμα. Ο Μητροπολίτης μιλώντας στην στήλη μας (Η ΕΡΕΥΝΑ) χθες το μεσημέρι μας μετέφερε την περιπέτειά του ζητώντας να μεταφέρουμε τις ευχαριστίες του κόσμου που ανησύχησαν και ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του. Δύσκολες ώρες πέρασε ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ μετά από ισχαιμικό επεισόδιο (έμφραγμα) που υπέστη την Δευτέρα το απόγευμα.
Ο Μητροπολίτης μιλώντας στην στήλη μας (Η ΕΡΕΥΝΑ) χθες το μεσημέρι μας μετέφερε την περιπέτειά του ζητώντας να μεταφέρουμε τις ευχαριστίες του κόσμου που ανησύχησαν και ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του.
Την Τρίτη το απόγευμα ο κ.κ. Σεραφείμ αισθάνθηκε αδιαθεσία και πόνους στο στήθος. Αυτό διήρκησε μισή ώρα και επαναλήφθηκε άλλες δυο φορές.
Θεωρώντας ότι πρόκειται για μυικούς πόνους ή πόνους γρίπης δεν έδωσε σημασία.
Την Τρίτη ταξίδευσε για Αθήνα με τραίνο όπως συνηθίζει για να συμμετέχει σε κάποιες συνεδριάσεις επιτροπών της ιεραρχίας.
Την Τετάρτη ανησυχώντας για το συμβάν επισκέφτηκε έναν φίλο του καρδιολόγο όπου μετά από την εξέταση του διεμήνυσε ότι έπρεπε να εισαχθεί το συντομότερο στο Νοσοκομείο.
Εκεί μετά από αναλυτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι υπάρχει φραγή αρτηρίας και έπρεπε να γίνει διάνοιξή της.
Έτσι την Πέμπτη το πρωί υποβλήθηκε σε διάνοιξη αρτηριών με την τοποθέτηση στέντ.
Σήμερα κατά πάσα πιθανότητα μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας ο Μητροπολίτης αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ». Όμως επειδή ο οργανισμός του έχει ταλαιπωρηθεί θα παραμείνει στην Αθήνα για λίγες ημέρες.
Με αφορμή του γεγονότος αυτού τροποποιείται και το πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως για τις ημέρες που ακολουθούν.
Εμείς να ευχηθούμε γρήγορα ανάρρωση στον κ.κ. Σεραφείμ και σύντομη επιστροφή στα καθήκοντά του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr