Αγιοφυλλικός – Σαρακίνα 2 – 2

Αν και προσπάθησε  πολύ… ο Αγιοφυλλικός  δεν κατάφερε να πετύχει το ζητούμενο απέναντι στη Σαρακίνα , μέσα στο  γήπεδο του.  Με πολλά παράπονα από τους ανθρώπους του Αγιοφυλλικού  για την διαιτησία, το ντέρμπι του Αγιοφυλλικού  με την Σαρακίνα  έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2.

0 236

Αν και προσπάθησε  πολύ… ο Αγιοφυλλικός  δεν κατάφερε να πετύχει το ζητούμενο απέναντι στη Σαρακίνα , μέσα στο  γήπεδο του.  Με πολλά παράπονα από τους ανθρώπους του Αγιοφυλλικού  για την διαιτησία, το ντέρμπι του Αγιοφυλλικού  με την Σαρακίνα  έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2.

Αγίοφυλό - Σαρακίνα 2 - 2

φωτο αρχείου

Αν και προσπάθησε  πολύ… ο Αγιοφυλλικός  δεν κατάφερε να πετύχει το ζητούμενο απέναντι στη Σαρακίνα , μέσα στο  γήπεδο του.  Με πολλά παράπονα από τους ανθρώπους του Αγιοφυλλικού  για την διαιτησία, το ντέρμπι του Αγιοφυλλικού  με την Σαρακίνα  έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2.  Το αποτέλεσμα μπορεί να μην ικανοποίησε τον «Αγιοφυλλικό», πως θα μπορούσε άλλωστε, όμως κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Κέφου τα έδωσαν όλα, για να τα καταφέρουν…

Αγωνιστικά, οι παίκτες της Σαρακίνας  κατάφεραν να απειλήσουν δύο φορές στο πρώτο 20λεπτο και σημείωσαν ένα τέρμα από λάθος της άμυνας του Αγιοφυλλικού , μόλις στο 4ο λεπτό, με κοντινή προβολή. Από το σημείο αυτό και έπειτα, ο Αγιοφυλλικός  άσκησε μια συνεχόμενη πίεση, με την Σαρακίνα  να μην μπορεί να αντιδράσει.

  • Στο 14′ σουτ κεραυνός του Μησιάρη  έφυγε ελάχιστα άουτ.
  • Στο 21′ μετά από φάουλ του Πορτίκα   κεφαλιά πάσα του Τρέλλη στον Κέφο, αυτός μέσα από την περιοχή πλασάρει μόλις άουτ, στο 28′ κόρνερ του Γκουλιάφα  κοντινή κεφαλιά από παίχτη της Σαρακίνας  ενστικτωδώς μπλόκαρε την μπάλα ο τερματοφύλακας και αποσόβησε το αυτογκόλ.  
  • Στο 32′ αφού ο Γουγουλάκης χόρεψε την άμυνα της Σαρακίνας  συνδυάστηκε πολύ όμορφα με τον Τρέλλη και ο τελευταίος με άψογη τεχνική ελευθερώθηκε μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 1-1
  • Ο Αγιοφυλλικός  συνέχισε να έχει στο μισό γήπεδο την Σαρακίνα αλλά δεν κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα ,έτσι το 1-1 έμελλε να είναι και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. 
  • Το Β’ μέρος δεν ξεκίνησε καλά για τον Αγιοφυλλικό αφού η ομάδα του Γιάννη Κέφου μετά από δεύτερο λάθος της άμυνας βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5′

 Από εκεί και πέρα, ο Αγιοφυλλικός  είχε την εδαφική υπεροχή και προσπάθησε να ισοφαρίσει το σκορ, αυτό το κατάφερε στο 66′  με το Μησιάρη όταν ο Τρέλλης σούταρε προς την εστία της Σαρακινας οι αμυντικοί προσπάθησαν να διώξουν η μπάλα βρήκε την πλάτη του Μησιάρη και κατέληξε στα δίχτυα.

Στη συνέχεια το άγχος άρχισε να κυριεύει τους γηπεδούχους οι οποίοι σπατάλησαν σε ακόμη ένα παιχνίδι αρκετές ευκαιρίες. Από την άλλη η Σαρακίνα  ναι μεν δεν παραδόθηκε, ωστόσο δεν ήταν απειλητική  για την εστία του Αγιοφυλλικού.

Η ομάδα του Γιάννη Κέφου προσπάθησε να πετύχει και τρίτο τέρμα ,όμως δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της Σαρακίνας , που αμύνθηκε μαζικά για να κρατήσει το ισόπαλο αποτέλεσμα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: Αγιοφυλλικός:  ΚΑΛΤΣΑΣ,  ΚΕΦΟΣ, ΨΑΡΗΣ,  ΜΑΝΩΛΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ(88′ ΚΕΦΟΣ Π.) ΝΤΙΝΑΣ, ΤΡΕΛΛΗΣ,  ΜΗΣΙΑΡΗΣ ΓΟΥΓΟΥΛΑΚΗΣ,  ΓΚΟΥΛΙΑΦΑΣ (82’ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ)  ΠΟΡΤΙΚΑΣ.   

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr