Έκλεισε για μια ώρα ο δρόμος στην Κατάρα

Για περισσότερες από τρεις ώρες διακόπηκε λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης η συγκοινωνία στον εθνικό δρόμο Ιωαννίνων – Γρεβενών -Εγνατίας Οδού στην περιοχή της Μηλιάς, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν εκατοντάδες οχήματα. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από νταλίκες που γλίστρησαν κλείνοντας τον δρόμο.

0 716

Για περισσότερες από τρεις ώρες διακόπηκε λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης η συγκοινωνία στον εθνικό δρόμο Ιωαννίνων – Γρεβενών -Εγνατίας Οδού στην περιοχή της Μηλιάς, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν εκατοντάδες οχήματα. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από νταλίκες που γλίστρησαν κλείνοντας τον δρόμο. Για περισσότερες από τρεις ώρες διακόπηκε λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης η συγκοινωνία στον εθνικό δρόμο Ιωαννίνων – Γρεβενών -Εγνατίας Οδού στην περιοχή της Μηλιάς, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν εκατοντάδες οχήματα. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από νταλίκες που γλίστρησαν κλείνοντας τον δρόμο. Επίσης για τον ίδιο λόγο, για μία περίπου ώρα έκλεισε και ο εθνικός δρόμος Ιωαννίνων – Τρικάλων στην Κατάρα. Και στους δύο εθνικούς δρόμους, η συγκοινωνία αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 9 χθες το βράδυ.
Νωρίτερα χθες το μεσημέρι από την πλευρά του νομού Ιωαννίνων λόγω της σφοδρής χιονοθύελλας οι οδηγοί που κινούνταν στους εθνικούς δρόμους Ιωαννίνων – Τρικάλων μέσω Κατάρας και Ιωαννίνων – Μηλιάς – Γρεβενών και Εγνατίας οδού προς Μακεδονία, αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα, ενώ κατά διαστήματα η συγκοινωνία διακόπτονταν από νταλίκες που γλιστρούσαν στο δρόμο.
Όλα τα αποχιονιστικά μηχανήματα τα Νομαρχίας, της 3ης ΔΕΣΕ και της Εγνατίας οδού έχουν κινητοποιηθεί για να διατηρήσουν ανοικτό το οδικό δίκτυο προς Θεσσαλία και Δυτική Μακεδονία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr