Ζεστός ο καιρός σήμερα – Λίγες βροχές ή καταιγίδες το Σαββατοκύριακο στα ηπειρωτικά ορεινά

0 229

Παρασκευή, 14-8-2020 – Καλός καιρός, αίθριος και ζεστός στις περισσότερες περιοχές. Το απόγευμα στα ορεινά της Μακεδονίας αναμένεται τοπική συννεφιά με τοπικούς όμβρους και λίγες καταιγίδες.

Άνεμοι, Βοριάδες, στο Ιόνιο 3-4, στο Αιγαίο 5-7 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στα ηπειρωτικά από 15 έως 38, στις παραθαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές από 21 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αίθριος με παροδική συννεφιά το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί, το απόγευμα Νοτιάδες 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς.

Στην Αττική, αίθριος με παροδική συννεφιά το απόγευμα. Οι άνεμοι Βοριάδες 4-5 στα ανατολικά έως 6 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 23 έως 36 βαθμούς.

Σάββατο, Δεκαπενταύγουστος, 15-8-2020
Καλός καιρός, αρκετά ζεστός και αίθριος στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τις απογευματινές ώρες αναμένεται συννεφιά με τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες στη Μακεδονία και στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι Βοριάδες, στο Ιόνιο 3-4, στο Αιγαίο 5-7 Μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Κυριακή, 16-8-2020
Καλός καιρός, αρκετά ζεστός και αίθριος σ’ όλη τη χώρα. Τις απογευματινές ώρες αναμένεται συννεφιά με τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι Βοριάδες, στο Ιόνιο 3-4, στο Αιγαίο 5-7 Μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιούτα

από makthess

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.