Ζαχαροπλαστείο «Ανανάς» – Καλαμπάκα

0 6.289

Από το 1993 μέχρι και σήμερα το Ζαχαροπλαστείο Ανανάς παρέχει πιστά μία εμπειρία παράδοσης και ποιότητας σε τούρτες για όλες τις περιστάσεις, πάστες, πουτίγκες, προφιτερόλ, σιροπιαστά, μικρά γλυκίσματα κεράσματος και κουλουράκια διάφορα, όπως επίσης παραδοσιακό παγωτό κάθε γεύσης, τούρτες παγωτό, παγωτίνια, τσουρέκι, μελομακάρονα, κουραμπιέδες και βασιλόπιτες.

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια μας ανταμείβει και παράλληλα μας καθιστά υπεύθυνους στο να προχωράμε ανταποδίδοντας την ίδια εμπιστοσύνη και σε σας!

Το 2010 μεταφερθήκαμε στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην οδό Κονδύλη 57 (λίγα μέτρα παραπάνω από τον ΟΣΕ), όπου η άνεση στο μεγάλο μας πλέον εργαστήριο, κάνει ακόμα πιο ευχάριστη την δουλειά μας!

Όσον αφορά τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας, όπως ο Αρραβώνας, ο Γάμος, η Βάπτιση και τα Γενέθλια, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας απαίτηση και μάλιστα σε προσιτές τιμές. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η εκδήλωσή σας να μείνει γλυκιά ανάμνηση στη ζωή σας!

Επίσης, αναλαμβάνουμε κάθε είδους μνημόσυνο!

Ζαχαροπλαστείο «Ανανάς» – Καλαμπάκα – ΚΟΝΔΥΛΗ 57 – 24320 75150
Νάστου Αικατερίνη

Το 2018 συμπληρώσαμε 25 χρόνια λειτουργίας και ετοιμάσαμε ένα βίντεο, όπου μέσα σ’ αυτό μπορείτε να δείτε μερικές από τις δημιουργίες μας:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.