Υπουργείο Πολιτισμού – Παραίτηση Γκερέκου

Την παραίτησή της, την οποία έκανε αποδεκτή ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, υπέβαλε η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Άντζελας Γκερέκου.

0 223

Την παραίτησή της, την οποία έκανε αποδεκτή ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, υπέβαλε η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Άντζελας Γκερέκου. Την παραίτησή της, την οποία έκανε αποδεκτή ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, υπέβαλε η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Άντζελας Γκερέκου.

Λίγο νωρίτερα το υπουργείο Οικονομικών με ανακοίνωσή του είχε πάρει σαφή θέση όσον αφορά τις οφειλές του κ. Βοσκόπουλου, σημειώνοντας ότι ο κ. Βοσκόπουλος οφείλει περίπου 5,5 εκατ. ευρώ στην Εφορία από φόρους εισοδήματος, πρόστιμα και προσαυξήσεις.  

Σύμφωνα με δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γ. Πεταλωτή,  “η Άντζελα Γκερέκου υπέβαλε την παραίτησή της για λόγους ευαισθησίας και ευθιξίας και προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή αφορμή για να πληγεί η Κυβέρνηση, παρά το ότι, όπως ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό, ουδεμία εμπλοκή έχει στις φορολογικές εκκρεμότητες του συζύγου της”.

Αφορμή για την  παραίτηση της κας Γκερέκου στάθηκε δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελευθεροτυπία” στο οποίο γινόταν λόγος για υπόθεση οφειλής στην εφορία του συζύγου της, Τόλη Βοσκόπουλου, ύψους 5,5 εκατ. ευρώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.