Υπογραφή Σύμβασης του έργου για την κατασκευή ταρτάν στο γήπεδο Καλαμπάκας

1 562

Σήμερα, Πέμπτη 01 Οκτωβρίου 2020, υπεγράφη στο Δημοτικό Μέγαρο του Δήμου Μετεώρων η σύμβαση εκτέλεσης του έργου που αφορά την Κατασκευή Ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας.

Η εν λόγω σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ και της κατασκευάστριας εταιρείας με την επωνυμία Α. ΛΙΤΟΥ – Γ. ΓΚΕΚΑΣ Ο.Ε.

Το συμφωνηθέν ποσό που αναγράφεται στη σύμβαση, κατόπιν έκπτωσης σε ποσοστό 41,78%, διαμορφώθηκε από 400.000 ευρώ σε 232.867 ευρώ. Η διάρκεια εκτέλεσης του έργου καθορίστηκε σε τρεις (03) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος κ. Αλέκος Θεόδωρος, ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Φωλίνας Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Πολιτισμού Παιδείας και Κοινωνικής μέριμνας κ. Θώμος Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Περιφέρειας κ. Παπανικολάου Γεώργιος, ο Διευθυντής της τεχνικής υπηρεσίας κ. Τόλης Κωνσταντίνος και η επιβλέπουσα μηχανικός του έργου κα Ράπτη Γεωργία.

Πρόκειται για ένα έργο πνοής για το οποίο ο Δήμαρχος, παρά τις όποιες αντιξοότητες, τήρησε την υπόσχεσή του και μερίμνησε για την έγκαιρη ολοκλήρωσή του, επιδεικνύοντας την πρέπουσα ευαισθησία προς τους αθλούμενους αλλά και την εξωστρέφεια που απαιτείται για έναν δήμο με υψηλό το φρόνημα του πολιτιστικού τουρισμού.

 

Ο Δήμαρχος Δ. Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. Μαύρη Τουλίπα λέει

    “Έργο πνοής”!!!!! και πέρασαν τρία χρόνια, έραψαν κουστούμια, αγόρασαν κορδέλες για τα εγκαίνια και ακόμα είναι στην υπογραφή. Ένας αγωνιστικός χώρος χωρίς καμιά προοπτική να φιλοξενήσει αγώνες μιας οι διάδρομοι είναι λιγότεροι. Μπεεεεεεεεεεε

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.