Υποχωρεί το κρύο, με αρκετές λιακάδες και Νοτιάδες ο καιρός των Χριστουγέννων

0 644

Αρκετές λιακάδες την Παρασκευή παραμονή και το Σάββατο ημέρα των Χριστουγέννων, ενισχύονται οι Νοτιάδες και η θερμοκρασία σε άνοδο

Παρασκευή 24/12-Σάββατο 25/12 Χριστούγεννα

Καιρός: Λιακάδες στις περισσότερες περιοχές, εξαίρεση συννεφιά με λίγες βροχές στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τοπικός παγετός στα ηπειρωτικά και ομίχλες αναμένονται τη νύχτα και το πρωί.

Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στη βόρεια και κεντρική χώρα από -7 έως 12, στη δυτική και νότια από 2 έως 17, στα νησιά από 7 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη λιακάδα με λίγη συννεφιά, τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από -2 έως 12 βαθμούς.

Στην Αττική λιακάδα με παροδική συννεφιά. Οι άνεμοι Νοτιοδυτικοί 3-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 5 έως 15 βαθμούς.

 

Κυριακή-Δευτέρα 26-27/12/2021

Λιακάδες με παροδική συννεφιά στις περισσότερες περιοχές. Συννεφιά με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι Νοτιάδες 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, στη βόρεια και κεντρική χώρα οι μέγιστες τιμές στους 14-16, στην κεντρική και νότια χώρα έως τους 17-18 βαθμούς.

 

Μιχάλης Σιούτας – Μετεωρολόγος

makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr