Υποχωρεί η κακοκαιρία «Μπόγκνταν», διατηρούνται λίγες βροχές αλλά με υψηλές θερμοκρασίες

0 253

Υποχωρεί από τη δυτική Ελλάδα ο «Μπόγκνταν», διατηρούνται οι βροχές στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο με τη θερμοκρασία στους 28-30 Βαθμούς

Τετάρτη
Καιρός: Ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά στις περισσότερες περιοχές. Εξαίρεση με τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική Πελοπόννησος, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν λίγες βροχές η δυτική Κρήτη.

Άνεμοι: Νοτιάδες ασθενείς έως μέτριοι 3-5 Μποφόρ, στο Αιγαίο έως 6 Μποφόρ.

Θερμοκρασίες: Στα βόρεια από 8 έως 30, στα κεντρικά και νότια και στα νησιά από 12 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά, τοπικές ομίχλες το πρωί. Οι άνεμοι Δυτικοί και Νοτιάδες, ασθενείς 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 15 έως 28 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι Νοτιάδες ασθενείς έως μέτριοι 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 30 βαθμούς.

Πέμπτη 29-9-2022
Ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά στις περισσότερες περιοχές. Τοπικές βροχές αναμένονται στη δυτική Ελλάδα και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι Νοτιάδες, στα πελάγη ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7 έως 28, στα κεντρικά και νότια και στα νησιά από 12-31 βαθμούς.

Παρασκευή 30-9-2022
Καλός καιρός στις περισσότερες περιοχές, εξαίρεση το Ιόνιο και η Ήπειρος με πρόσκαιρη συννεφιά και λίγες βροχές. Οι άνεμοι Νοτιάδες, στα πελάγη ασθενείς έως μέτριοι 3-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί από 10 έως 31-33 βαθμούς.

Σάββατο-Κυριακή 1-2/10/2022
Καλός καιρός στις περισσότερες περιοχές. Εξαίρεση το Ιόνιο, η Ήπειρος και την Κυριακή και η Μακεδονία και η Θράκη με συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα, θα κυμανθεί στα βόρεια από 10 έως 28, στα κεντρικά και νότια και στα νησιά από 15 έως 32-35 βαθμούς.

 

Μιχάλης Σιούτας – Μετεωρολόγος

makthess.gr

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.