Υπέρ της επέκτασης του φυσικού αερίου στην Καλαμπάκα ο Δήμαρχος Χρ. Σινάνης

Υπέρ της επέκτασης του Φυσικού Αερίου στην πόλη της Καλαμπάκας τάχθηκε ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Σινάνης στην συνάντηση

0 222

Υπέρ της επέκτασης του Φυσικού Αερίου στην πόλη της Καλαμπάκας τάχθηκε ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Σινάνης στην συνάντηση

Υπέρ της επέκτασης του Φυσικού Αερίου στην πόλη της Καλαμπάκας τάχθηκε ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Σινάνης στην συνάντηση που είχε την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου το βράδυ στο Δημαρχείο με μέλη του προεδρείου του Συνδέσμου Υδραυλικών Νομού Τρικάλων.

Ο κ. Σινάνης υποδέχθηκε την αντιπροσωπία του Συνδέσμου Υδραυλικών και μαζί τους συζήτησε διάφορα θέματα με κύριο την επέκταση του δικτύου Φυσικού Αερίου στην Καλαμπάκα, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από 2 εταιρίες, αναφέροντας παράλληλα όλα τα θετικά που μπορούν να έχουν οι κάτοικοι της Καλαμπάκας από την χρήση του αερίου.

Ο κ. Σινάνης άκουσε με προσοχή τα μέλη του προεδρείου και τον Πρόεδρο κ. Βαλομάνδρα και τόνισε πως από την επέκταση του αερίου στην Καλαμπάκα μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να υπάρξουν, αναφέροντας και εκείνος με την σειρά του διάφορα παραδείγματα.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Κουρούπας ο οποίος και εκείνος εξέφρασε την θετική άποψη επάνω στο θέμα.

Παρών στην συνάντηση ήταν και ο αντιδήμαρχος κ. Ράντος Κώστας.

Επίσης ο κ. Βαλομάνδρας έκανε τοποθέτηση σχετικά με τους “παράνομους” υδραυλικούς λέγοντας στον κ. Σινάνη πως θα σταλεί η κατάσταση των μελών υδραυλικών από Καλαμπάκα και Τρίκαλα όπου θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Δήμος όπου χρειαστεί.

ydravlikoi IMG 5810ydravlikoi IMG 5811

ydravlikoi IMG 5805

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.