Χτυπούσε το κινητό μέσα στο φέρετρο!

Συνέβη σε χωριό της Καρδίτσας την προηγούμενη εβδομάδα. Στην προσπάθεια των ανθρώπων του γραφείου τελετών να μεταφέρουν το φέρετρο με τον αποβιώσαντα για τη νεκρώσιμη ακολουθία, βοήθησαν και δύο συγγενείς της οικογενείας.

0 322

Συνέβη σε χωριό της Καρδίτσας την προηγούμενη εβδομάδα. Στην προσπάθεια των ανθρώπων του γραφείου τελετών να μεταφέρουν το φέρετρο με τον αποβιώσαντα για τη νεκρώσιμη ακολουθία, βοήθησαν και δύο συγγενείς της οικογενείας. Συνέβη σε χωριό της Καρδίτσας την προηγούμενη εβδομάδα. Στην προσπάθεια των ανθρώπων του γραφείου τελετών να μεταφέρουν το φέρετρο με τον αποβιώσαντα για τη νεκρώσιμη ακολουθία, βοήθησαν και δύο συγγενείς της οικογενείας.
Ο ένας εξ’ αυτών είχε το κινητό του τηλέφωνο στην τσέπη απ’ το πουκάμισό του και σκύβοντας πάνω από το φέρετρο του έπεσε μέσα! Όταν ο συγκεκριμένος αντιλήφθηκε την απώλεια του τηλεφώνου παρακάλεσε τη σύζυγο του να τον καλέσει από το δικό της κι εκείνος βγήκε από την εκκλησία για να το ψάξει. Το αστείο και συνάμα μακάβριο της υπόθεσης δεν είναι ότι ένας ήχος ακούστηκε μέσα από το φέρετρο, αλλά το ringtone που είχε επιλέξει ο κάτοχος του: «Μάγισσες φέρτε βότανα…» και αντιλαμβάνεστε τι επικράτησε μέσα στον Ιερό Ναό…

πηγή kosmoslarissa.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr