Χρυσομηλιά Καλαμπάκας – 581 κάτοικοι αντίθετοι στην εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχεία της περιοχής

Επιστολή απέστειλαν προς διαφόρους αποδέκτες 581 κάτοικοι της Χρυσομηλιάς με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την γκατάσταση προσφύγων

0 694

Επιστολή απέστειλαν προς διαφόρους αποδέκτες 581 κάτοικοι της Χρυσομηλιάς με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την γκατάσταση προσφύγων

Επιστολή απέστειλαν προς διαφόρους αποδέκτες 581 κάτοικοι της Χρυσομηλιάς με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την γκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχειακά καταλύματα της περιοχής.

Το σχετικό κείμενο έχει ως εξής:

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑΣ

ΠΡΟΣ
ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Κύριοι,
Με θλίψη μας έχουμε πληροφορηθεί τις τελευταίες μέρες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ότι γίνονται διερευνητικές ενέργειες για την εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχειακά καταλύματα της περιοχής μας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την πλήρη αντίθεσή μας στις συγκεκριμένες ενέργειες, καθώς η περιοχή μας εκτός από το πλούσιο φυσικό κάλλος της, διακρίνεται για τους φιλήσυχους κατοίκους της και τις οικογένειες (πολλές από τις οποίες πολύτεκνες) που ζουν αρμονικά μεταξύ τους.

Αυτή την αρμονία έχουμε υποχρέωση να διαφυλάξουμε και για αυτό σας υποβάλλουμε τις υπογραφές διαμαρτυρίας των κατοίκων της περιοχής μας, ευελπιστώντας στις δικές σας ενέργειες ώστε να αποφευχθεί η εγκατάσταση προσφύγων στην περιοχή μας.

Έπονται 581 υπογραφές των κατοίκων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.