Χρυσή η Κατερίνα Στεφανίδη στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο

Το έκτο της μετάλλιο και το τρίτο χρυσό πανηγυρίζει η χώρα μας στους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας,

0 244

Το έκτο της μετάλλιο και το τρίτο χρυσό πανηγυρίζει η χώρα μας στους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας,

Το έκτο της μετάλλιο και το τρίτο χρυσό πανηγυρίζει η χώρα μας στους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας,  αφού η Κατερίνα Στεφανίδη με εμφατική εμφάνιση κατέκτησε το πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στον συγκλονιστικό τελικό του άλματος επί κοντώ.

Ο τελικός ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ελληνίδα πρωταθλήτρια η οποία μας χαιρέτησε από το Ολυμπιακό Στάδιο του Ρίο με μεγάλη αυτοπεποίθηση και μας χάρισε το πιο φωτεινό της χαμόγελο, αποφασίζοντας να ξεκινήσει τον αγώνα της μόλις ο πήχης φτάσει στο 4,60.

Ήδη από το πρώτο της άλμα η Κατερίνα Στεφανίδη απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Πέρασε με σχετική ευκολία το 4,60 και βρέθηκε από νωρίς στην κούρσα της διεκδίκησης των μεταλλίων. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης, με ατομικό ρεκόρ 4,86 στον ανοιχτό και 4,90 στον κλειστό στίβο, συνέχισε να ανεβάζει ρυθμούς και πέταξε με μεγάλη άνεση πάνω και από τα 4,70 δείχνοντας ότι τίποτα δεν είναι ικανό να την σταματήσει. Αξίζει να αναφερθεί ότι την ίδια επίδοση, με την πρώτη προσπάθεια, σημείωσαν μόλις δύο αθλήτριες, η νεοζηλανδή Ελίζα Μακάρτνει, αλλά και η βρετανίδα Χόλι Μπράντσοου. Το 4,70 δυσκόλεψε πολύ τις επικοντίστριες καθώς τέσσερις κοπέλες απέτυχαν να υπερβούν το ύψος και εγκατέλειψαν τον αγώνα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.