Χρήστος Μαγκούφης – Θα είμαι υποψήφιος βουλευτής στις επικείμενες εκλογές

Με ένα δελτίο τύπου ο κ. Χρήστος Μαγκούφης ανακοινώνει την κάθοδό τους στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

0 167

Με ένα δελτίο τύπου ο κ. Χρήστος Μαγκούφης ανακοινώνει την κάθοδό τους στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Με ένα δελτίο τύπου ο κ. Χρήστος Μαγκούφης ανακοινώνει την κάθοδό τους στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. 

Το Δελτίο Τύπου έχει ως εξής:

Αυτή την κρίσιμη για την Ελλάδα περίοδο, που τα παιδιά της πληρώνουν βαρύ το τίμημα των αμαρτημάτων του πολιτικού συστήματος κατά τις τελευταίες δεκαετίες και η αναγκαιότητα αποτροπής της χρεοκοπίας που οδήγησε σε τεράστιες θυσίες και στερήσεις τον ελληνικό λαό, κανείς δεν περισσεύει ώστε να απέχει από τον αγώνα για την υπέρβαση της κρίσης.

Το προσκλητήριο για συμμετοχή στον αγώνα είναι ιερό και εθνικό και μας αφορά όλους. Πολίτες, κόμματα, πολιτικούς.

Εν όψει εκλογών θα παρθούν αποφάσεις που αφορούν τη μοίρα του τόπου και κυρίως τη μοίρα των πιο αδυνάτων. Οι εκλογές είναι αναμφίβολα η ώρα της αλήθειας και η πορεία προς τις εκλογές δεν μπορεί παρά να βασισθεί στην αλήθεια.

Την αλήθεια που προϋποθέτει:

  • την κατανόηση της πραγματικότητας,
  • τη διάθεση ειλικρινούς στάσης απέναντι στα πράγματα,
  • την εγκαθίδρυση μιας ουσιαστικής πολιτικής και ηθικής σχέσης και
  • την αμφίδρομη σχέση αφουγκράσματος και διατύπωσης της αλήθειας μεταξύ των πολιτών και των πολιτικών.

Στα πλαίσια αυτά, αφουγκράζομαι την αλήθεια των πολιτών και των θυσιών τους και είμαι έτοιμος να διατυπώσω, ως πολιτικός, με ευθύνη την αλήθεια του νέου προγραμματικού λόγου της παράταξής μας που επικεντρώνεται κατ’ εξοχήν στα 13 σημεία της ομιλίας του Προέδρου, Ευάγγελου Βενιζέλου, στη σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ αλλά και στους ανθρώπους της Επιστήμης και του Πολιτισμού προχθές.

Θέσεις με τις οποίες όχι μόνο συμφωνώ αλλά και διαχρονικά μάχομαι ώστε το σύνθημά μας και το όραμά μας για μια Αυτοδύναμη Ελλάδα να καταστεί πραγματικότητα.

Η διατύπωση αυτού του πολιτικού λόγου θα εκφραστεί και από την θέση μου ως υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ του Νομού Τρικάλων στις επικείμενες εκλογές μετά το σημερινό προσκλητήριο του Προέδρου μας για συμμετοχή στον αγώνα και την επανένταξή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματός μας καθώς και την αποδοχή της πρότασής του για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφιος Βουλευτής.

Η απόφαση αυτή του Ευάγγελου Βενιζέλου διατρανώνει την θέληση για την ενότητα και νίκη του Κινήματός μας. Αποτελεί πράξη κατοχύρωσης της εσωκομματικής δημοκρατίας και ανάληψης της πολιτικής ευθύνης στην σχέση μεταξύ των βουλευτών και του Κινήματος, το οποίο εκφράζεται δια των αποφάσεων των πολιτικών του οργάνων.

Πιστός στις αρχές και αξίες του Κινήματός μας αλλά και του πολιτικού μας προγράμματος που πρέπει να εφαρμοσθεί με ορθολογισμό και τόλμη χάριν της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, των συμφερόντων του λαού μας και της πατρίδας και με στόχο την υπέρβαση της κρίσης το γρηγορότερο, είμαι έτοιμος να ξαναδώσω τη μάχη με αυταπάρνηση γιατί οι καιροί ου μενετοί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.