Χριστίνα Κανάτα – Ευχαριστήριο Μήνυμα

Χριστίνα Κανάτα – Συνδυασμός “Δημοτική Ανασυγκρότηση “ – Αγαπητοί φίλοι, συμπολίτες και άνθρωποι που στήριξαν τον συνδυασμό μας ή όχι, ανεξαρτήτου ηλικίας, πήρα την απόφαση να γράψω αυτό το άρθρο, για να σας ευχαριστήσω όλους μαζί αλλά και τον καθένα ξεχωριστά…

0 252

Χριστίνα Κανάτα – Συνδυασμός “Δημοτική Ανασυγκρότηση “ – Αγαπητοί φίλοι, συμπολίτες και άνθρωποι που στήριξαν τον συνδυασμό μας ή όχι, ανεξαρτήτου ηλικίας, πήρα την απόφαση να γράψω αυτό το άρθρο, για να σας ευχαριστήσω όλους μαζί αλλά και τον καθένα ξεχωριστά…

 

Χριστίνα Κανάτα

Χριστίνα Κανάτα – Συνδυασμός “Δημοτική Ανασυγκρότηση ” – Αγαπητοί φίλοι, συμπολίτες και άνθρωποι που στήριξαν τον συνδυασμό μας ή όχι, ανεξαρτήτου ηλικίας, πήρα την απόφαση να γράψω αυτό το άρθρο, για να σας ευχαριστήσω όλους μαζί αλλά και τον καθένα ξεχωριστά, εφόσον οι υποχρεώσεις και η φύση της δουλειάς μου δεν μου το επέτρεψαν να το κάνω κατ’ ιδίαν. «Κατέβηκα» στις εκλογές, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο τοπικό Καλαμπάκας με το Συνδυασμό του κ. Δημήτριου Σακελλαρίου, για 2 βασικούς λόγους.

Α) Διότι ,σαν νέος άνθρωπος και κάτοικος της πόλης αυτής θέλω να συμμετέχω ενεργά στα «κοινά» δρώμενά της, και Β) γιατί στο πρόσωπο του κ. Σακελλαρίου βλέπω τον αυριανό Δήμαρχο Καλαμπάκας, του οποίου το «όραμα»  για την πόλη μας, συμπίπτει με το δικό μου «όνειρο» για τον αυριανό Δήμο Καλαμπάκας.

Δε θέλω να σας κουράσω πολύ, έτσι κι αλλιώς τα «πράγματα» μπήκαν στην τελική ευθεία. Την Κυριακή θα ψηφίσουμε όλοι, τον άνθρωπο που εμείς, ως κάτοικοι αυτής της πόλης θεωρούμε τον πιο ικανό και τον πιο άξιο εμπιστοσύνης άνθρωπο, ανεξαρτήτως κάθε πολιτικής παράταξης, απλά και μόνο για ένα λόγο:

Το καλό του τόπου και των παιδιών μας.

Τέλος, θα ήθελα να σας δώσω μια «συμβουλή»…- και επιτρέψτε μου να χρησιμοποιήσω αυτόν τον όρο, έστω κι αν τα χρόνια μου δεν είναι πολλά…- κυρίως στους νέους ανθρώπους αυτής της πόλης, που δυστυχώς δεν είμαστε αρκετοί…

Κατανοώ απόλυτα την αποχή σας από τις εκλογές, και την «κούραση» σας από τα πολιτικά δρώμενα της χώρας, όμως η μόνη οδός για να δείξουμε τη δύναμή μας ως νεολαία, είναι η ΨΗΦΟΣ μας, όποια κι αν είναι αυτή, σε οποιοδήποτε πολιτικό συνδυασμό πιστεύει ο καθένας ότι είναι ο καταλληλότερος.

Προσοχή στην παραπληροφόρηση, η οποία συμβαίνει τη συγκεκριμένη περίοδο των εκλογών, στο 100% του ποσοστού της.

Σας ευχαριστώ πολύ που μας αναδείξατε νικητές και θα μας αναδείξετε και πάλι την Κυριακή που έρχεται!

Με αγάπη κι ειλικρίνεια… Κανάτα Χριστίνα ( Η Χριστίνα Κανάτα ήταν Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του κ. Σακελλαρίου στο τοπικό Καλαμπάκας ).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.